Wentelbed op deze pagina de informatie

Wentelbed

Het wentelbed behoort gelijk aan een opklapbed, vouwbed of onderschuifbed toe aan de categorie ruimtebesparende bedden. In feite kantelt u het bed om zijn lengte-as op of neer waarbij in tegenstelling tot een verticaal opklapbed het wentelbed niet altijd vastgezet behoeft te worden aan vloer of muur. Dit bed kan dus ook stand-alone worden geplaatst en verplaatst.

  • een wentelbed aanschaft in een kleur of uitvoering waardoor er veel minder noodzaak voor is.
  • een wentelbed later -of direct- wordt “ingebouwd” in een kast welke door, veelal, een meubelmaker of timmerman maar natuurlijk ook de handige doe-het-zelver wordt gemaakt.

Om die reden hebben we buitenwerkse maten voor u in een afbeelding op deze pagina geplaatst weliswaar gebaseerd op een bedmaat van 90 x 200 cm. dus voor andere gewenste maatvoeringen is de juiste buitenwerkse maatvoering te herleiden, en mocht dit aanleiding zijn tot vragen of de behoefte oproepen aan advies onzerzijds neem dan gerust contact met ons op.

buitenwerkse-maten-wentelbed-golfu

Veelal wordt een wentelbed getoond met een bovenplank, dit werd in het verleden vaak zo toegepast aangezien men dan een gordijntje voor het opgeklapte bed kon schuiven, in foto’s op deze pagina zult u zo’n bovenplank dan ook voorbij zien komen maar het is en blijft een optie. Erg vaak wordt het toepassen van een bovenplank niet meer gedaan aangezien men:

wentelbed Golfu

De ideale oplossing voor kleine woonruimte’s of de logeerkamer. Als optie verkrijgbaar met bovenplank en plankendragers.  Verkrijgbaar in de afmetingen: 80, 90, 130, 140 cm. breed en  190/200/210/220 cm. lang.

Extra leverbaar zijn spanbanden waarmee u de matras kunt vastzetten. De bovenplank (leverbaar in de kleuren: wit, ahorn en licht of donker eiken) en plankdragers zijn los leverbaar en voorzien van rail en runners.

wentelbed-golfu-opgeklapt

Dit wentelbed “Golfu” is dus ook als stand-alone toe te passen en door de toepassing van een degelijke dwarsgespannen spiraalbodem geniet u altijd van goede ventilatie en ondersteuning terwijl u slaapt. En dankzij de degelijke dwarsgespannen spiraalbodem is dit wentelbed ook zeer geschikt voor permanent gebruik en niet uitsluitend voor logees.

Dit wentelbed wordt evenals het vouw- onderschuif-en opklap- of etagebed geleverd in 10 kleurkeuze’s. Kleuren met * tegen een meerprijs. We informeren u daar graag nader over wanneer nodig.

kleurstellingen-ruimtebesparende-bedden-kuperus

Voor deze wentelbedden, maar uiteraard ook prima geschikt voor de andere ruimtebesparende bedden zoals een onderschuif- of opklapbed, is specifiek een matras ontwikkeld welke goede ventilerende eigenschappen heeft en is voorzien van een speciale zone-profilering, dit betreft:

De Spacer HR matras

Dit is een zeer comfortabele matras, met een geprofileerde kern van OptiFoam® HR. Dit hoogwaardige schuim is bijzonder veerkrachtig en door de open celstructuur goed ademend. De Spacer HR matras is speciaal ontwikkeld voor de ruimtebesparende bedden maar vanzelfsprekend hebben we buiten deze matras meerdere mogelijkheden op dit terrein te bieden.

Kern: OptiFoam® HR koudschuim: veerkrachtig, ventilerend en duurzaam
Tijk: luxe dubbeldoek tijk met anti-allergische vulling. Chemisch reinigbaar
Bijzonderheden: speciale 5-zone profilering, voor een betere ondersteuning en in diverse maten leverbaar.
Matrasdikte: ca. 18 cm, past incl. beddengoed tussen de dubbeldivanbedden/ onderschuifbedden.

Vanzelfsprekend hebben we naast deze matrassen nog veel meer mogelijkheden om matrassen aan u te adviseren passend bij uw persoonlijke eisenpakket en natuurlijk kunt u wellicht ook uw eigen matras blijven gebruiken!
wenst u meer informatie? bel ons voor meer advies

specifieke-matras-Spacer-voor-diverse-ruimtebesparende-bedden