De-winkel-van-beddenspecialist-Kalkman-in-Bodegraven

Onze winkel cbw-erkend

Waarom is onze winkel CBW-Erkend? Kopen bij een CBW-erkende winkel biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Winkels, zoals die van ons, die CBW-erkend zijn, hanteren algemene voorwaarden die u als consument extra goed beschermen. Ze zijn in samenwerking met de Consumentenbond opgesteld. Hierin zijn alle regels opgenomen die van belang zijn als u iets koopt, bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

CBW-erkende woonwinkels hanteren een erkenningsregeling met 3 garanties. Het gaat hierbij onder andere om
onpartijdige klachtafhandeling, veilig aanbetalen en extra garantie. De garantieregeling wordt alleen verleend door winkels die zijn aangesloten bij INretail, de grootste branchevereniging voor retail-non food.

Garanties van CBW-erkend

CBW-erkende woonwinkels hanteren een erkenningsregeling met drie garanties:

  1. 3 jaar (afbouwende) productgarantie
    CBW-Erkende winkels bieden een extra goede productgarantie
  2. Een aanbetalingsgarantie* Uw aanbetaling is gegarandeerd*
  3. Onpartijdige klachtafhandeling, mocht u ooit een klacht hebben, dan is er de onafhankelijke Geschillencommissie Wonen.

Naast de drie garanties hanteren winkels die CBW-erkend zijn algemene voorwaarden die de consument extra goed beschermen. Hierin zijn alle regels opgenomen die van belang zijn als je iets koopt, bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

*Let op!
Gaat een CBW-erkende winkel onverhoopt failliet dan heeft u recht op een vervangende koop. Er wordt op dat moment geen geld uitgekeerd maar het (wanneer van toepassing) aanbetalingbedrag wordt dan in mindering gebracht met een maximum van 25%. Dit maximum komt voort uit het maximale percentage wat aanbetaald mag worden.

Meer informatie over CBW-erkend vindt u op de site CBW-Erkend.nl verder vindt u meer informatie via onze algemene voorwaarden.

CBW-erkend-meer-zekerheid-bij-uw-aankoop

CBW-erkend-zeker-van-aankoop
wij zijn beddenspecialist Kalkman Slapen