smartsleeve-ventilerend-beddengoed

Anti allergie beddengoed

Anti allergie beddengoed is een middel om adequaat tegen huismijtallergie op te treden! Het saneren van uw bed is zeer belangrijk als u de huisstofmijt wilt bestrijden. Dit kan doeltreffend met de MiteCare allergeen werende hoezen. Er wordt voortdurend geinvesteert voortdurend in de ontwikkeling van deze materialen. Dit zorgt ervoor dat de hoezen behalve effectief ook comfortabel zijn.

De hoezen, bestemd voor matras, hoofdkussen en dekbed, zijn ontwikkeld in overleg met de patiënten. Daardoor zijn onze allergeenwerende hoezen zeer gebruiksvriendelijk, zodat u behalve allergeenvrij ook prettig slaapt. De hoezen zijn wasbaar op 60°C en u kunt ze drogen in de droogtrommel.

MiteCare Prestige

MiteCare Prestige bestaat uit een zeer dicht geweven stof van een speciale draad. Deze draad is ontwikkeld voor allergeenwerende producten. Door deze speciale draad is de stof in hoge mate luchtdoorlatend. Ook heeft deze stof een hoge waterdampdoorlatendheid, MiteCare Prestige zorgt zo voor een prettige nachtrust.

opbouw van het Mitecare Prestige materiaal

Garantie op kwaliteit

SanaLife stelt zeer hoge eisen aan de fabricage van haar producten, daardoor bent u bij ons verzekerd van betrouwbare kwaliteit. Daarvoor dient u zich wel aan de gebruiks- en wasvoorschriften te houden.

  • U bent verzekerd van allergeenvrij slapen met optimaal comfort.
  • De MiteCare hoezen hebben 10 jaar garantie.
  • De MiteCare hoezen zijn CE gecertificeerd.
  • U kunt de hoezen wassen in de wasmachine (max 60°C) en drogen in de droogtrommel (max 70°C).
  • Gebruikers zijn uitermate tevreden over service en kwaliteit.

anti-huisstofmijt-bedtextiel
Beddenspecialist-Kalkman-logo
SmartSleeve-matras-en-kussen-beschermers
Purotex-beddengoede-met-probiotica-behandeling
wij-zijn-onderdeel-van-de-beddenspecialist-formule