wetenswaardigheden-over-produkten-in-onze-beddenspeciaalzaak

Outlast beheert warmte en vocht

Outlast materialen kunnen warmte absorberen, opslaan en weer afgeven. Outlast beheert warmte en vocht in bed op een uitstekende manier, dit gebeurd doordat het materiaal verandert van vaste naar vloeibare toestand en weer terug naar vaste toestand, vergelijk het maar met water wat in ijs kan veranderen en weer terug in water. Tijdens zo’n veranderingsfase worden grote hoeveelheden warmte geabsorbeerd of vrijgegeven.

zo-werkt-outlast-in-dekbedden-en-hoofdkussens

Climate Control Outlast voegt een nieuwe dimensie toe aan een goede nachtrust. Het merk Temprakon is één van de fabrikanten die als het ware een wereld van geavanceerde ruimtetechnologie toepassen in beddengoed. De nieuwste ”certified Space Technology” met actieve temperatuurregeling en FRESH antibacteriële behandeling zijn daar voorbeelden van.  Hiermee biedt Temprakon de optimale omstandigheden voor een jarenlange verzorgde, droge en schone slaapomgeving. Een goede nachtrust kan bijdragen tot een weldadige dag.

Het materiaal -Outlast- dat de temperatuur regelt en toegepast wordt in Temprakon produkten werd in eerste instantie door NASA ontwikkeld voor de ruimtepakken van astronauten. Deze technologie is verder doorontwikkeld waardoor het nu ook kan bijdragen tot het juiste bedklimaat wat de slaap ten goede komt. Het gebruik van deze ruimte-technologie in TEMPRAKON is zo revolutionair dat er maar liefst twee certificaten van de Space Foundation ontvangen zijn voor ”certified space technology”.

ruimtevaart-NASA-met-certified-stempel-en-logo-beddenspeciaalzaak

Een actieve toepassing tegen bacteriën en huisstofmijt

Naast Outlast is er ook nog de toepassing welke in Temprakon produkten wordt toegepast te weten: “FRESH” dit is gebaseerd op 100% natuurlijke oliën van verschillende bronnen, inclusief de „neem-boom“ (Azadirachta indica – Na de bloei ontwikkelen zich Olijfvormige vruchten die aan een kort steeltje hangen. De vruchten bevatten maar één pit die rijk is aan olie (40-50%) wat de boom in India tot een belangrijke olieleverancier maakt. De “Neemolie of Margosa” olie heeft uitstekende huidverzorgende en insectenwerende eigenschappen). FRESH is een zeer actieve behandeling tegen bacteriën en huisstofmijten en zorgt voor een gezonder, schoner en frisser bedklimaat. De Fresh behandeling is hygiënisch en veilig voor uw gezondheid.

Fresh-behandeling-in-beddengoed

Temprakon Advance

gaat weer een stapje verder ter bevordering van het juiste bedklimaat, deze innovatieve techniek helpt u op een efficiënte manier bij het bereiken van een optimale slaaptemperatuur en dat terwijl er tevens gezorgd wordt dat het transpiratievocht van uw lichaam wordt weggeleid om zodoende klamme warmte te voorkomen. U wordt dan ook niet meer gestoord door het gevoel of ervaring het te warm of te koud te hebben, Eigenlijk is Temprakon Advance zo efficiënt dat u het koelende effect ervan snel opmerkt,
Maar denk er echter wel aan dat de actieve kant altijd richting uw lichaam geplaatst moet zijn.

Outlast-werkt-temperatuur-nivellerend

Wat is de invloed van Outlast  even op een rijtje

Verbeterde vochtregulatie
Vocht legt de basis voor bacteriën. Nieuwe TEMPRAKON technologie gecombineerd met FRESH zorgt voor optimale vochtregeling en een verbeterd klimaat in uw slaapomgeving.

Een gelijkmatige temperatuur tijdens de slaap
Dit verbetert de slaapkwaliteit, veel mensen slapen rusteloos aangezien ze ‘s nachts vaker wakker worden omdat het te koud of te warm is. Temprakon helpt bij het behouden van een gelijkmatige temperatuur van het lichaam gedurende de hele nacht. Grote kans dat u zo met minder verstoring zult slapen.

Actieve zijde (met Outlast) heeft een label met “Certified Space Technology”
Deze zijde van het produkt altijd tegen u lichaam aan toepassen waardoor u de temperatuur regelende eigenschappen van de Outlast tot z’n recht laat komen. Outlast beheert warmte en vocht zo optimaal in uw slaapomgeving.

Tot slot nog een paar tips voor uw slaapomgeving:

1. Zorg dat uw slaapkamer eenvoudig schoon te maken is
2. Denk eraan dat u lucht laat circuleren – frisse lucht verbetert uw slaap
3. Uw dekens, kussens en dekbed moeten regelmatig gelucht worden
4. Kies een dekbed en kussen dat u voor geschikt is
5. Was dekbedden en kussens met een WASMIDDEL ZONDER ENZYMEN


Temprakon-met-outlast-in-beddengoed
outlast-de-toepassing-voor-een-optimaal-bedklimaat
Certified-Space-Technology-logo
wij-zijn-onderdeel-van-de-beddenspecialist-formule