Horren-voor-een-onverstoorde-nachtrust-bij-beddenspecialist-Kalkman

Horren voor een ongestoorde nachtrust

Horren, verkrijgbaar in een beddenspeciaalzaak? Jazeker, we proberen er alles aan te doen om onze klanten een ongestoorde nachtrust te bezorgen en daar mogen de hor oplossingen niet bij ontbreken. Dat gezoem om je oren in de nacht! Komt u ongetwijfeld bekend voor en wordt veelal als erg vervelend ervaren, sterker nog, menigeen stap z’n bed er voor uit op zoek naar de boosdoener.

Wat voor horren zijn er eigenlijk?

Vaak zit er dan ook wel een hor-type tussen geschikt voor de raampartijen in de slaapkamer maar natuurlijk ook uitstekend toepasbaar voor andere ruimtes in uw woning.

Welke moet ik nu kiezen?

De te maken keuze kan door uzelf gemaakt worden maar natuurlijk ook door een advies daarover bij ons in te winnen, we helpen u graag.

Wij zijn een officiële pro-horrendealer

Unilux-Pro-dealer-keurmerk-bekijk-onze-horrensite

De top drie van onze horren zijn als volgt:

Geplisseerde hor

Plisse-hor-of-hordeur-voor-ongestoorde-nachtrust-in-de-slaapkamer

Oprolbaar hor

Rolhor-voor-ongestoorde-nachtrust-in-de-slaapkamer

Vast voor- of inzethor

een-vast-voorzet-of-inzethor-voor-ongestoorde-nachtrust-in-de-slaapkamer

Verbeter de wereld, begin bij jezelf!

Wij staan samen met onze horrenleverancier Unilux graag voor behoud van de bij, buiten in de natuur.

Duits onderzoek wees uit dat in dertig jaar 76 procent van de insecten verdween. Met alle dramatische gevolgen van dien. Neem de weidevogels. Hun jongen eten insecten. En neem de bodembeestjes. Zij bereiden een vruchtbare grond voor. Ondertussen verdwijnen dan ook de zangvogels zoals de muggen etende boerenzwaluw in groten getalen uit het landschap. Natuurmonumenten, de Rijksoverheid ..er is grote zorg om het behoud van de insecten. En dat moet gehoord worden! “Verbeter de wereld, begin bij jezelf” dacht Unilux, de marktleider in insectenwering. Lees meer……….

Unilux loves Insects

een-belangrijke-boodschap-Unilux-loves-insects