De-winkel-van-beddenspecialist-Kalkman-in-Bodegraven

Winkel

Hartelijk welkom

Wij stellen onze winkel via deze pagina graag aan u voor, waarbij we naast een korte omschrijving ervan u ook aan de hand van beelden willen laten zien dat het de moeite waard is om ons te bezoeken. De  historie van de winkel, een familiebedrijf, met vijf generaties “Jannen” wordt op de pagina Over Ons kort omschreven.Onze winkel is vanaf de oorsprong gevestigd in Bodegraven aan de Wilhelminastraat en door de jaren heen dusdanig uitgebreid waardoor we u een ruime keuze kunnen aanbieden op het vakgebied “slapen”. In al die jaren is er sprake geweest van het volgen van de ontwikkelingen in de markt waarbij, zeker de laatste 30 jaar, deze ontwikkelingen zijn gebaseerd op de vraag van u als consument. Wel bemerken we dat, zeker waar het gaat om de aankoop van een bed, de onzekerheid voor het maken van de keuze veel klanten lastig valt en dat is nu juist een aandachtspunt in onze ontwikkeling als winkel geworden. We verkopen u niet “zomaar” een bed maar verdiepen ons eerst u, u als mens!

Dit doen we onder andere door de inzet van ons SlaapID® , een meetwijze die niet alleen ons maar ook u als klant veel inzichten geeft die van belang zijn rondom de aanschaf van een produkt als een bed.

Wat “meten” we:

  • Slaaphouding
  • beweegmomenten
  • huidtemperatuur.

Zo brengen we uw slaapgewoonte in beeld evenals het bedklimaat zelf, op basis waarvan we ons advies voor een nieuw produkt zullen baseren, meer over het SlaapID® vindt u op onze site van Beddenspecialist.nl

SlaapID-maak-een-afspraak-voor-een-gratis-meting-van-uw-slaapgedrag

Zelfstandig familiebedrijf

We zijn een zelfstandig familiebedrijf welke jaren geleden aansluiting heeft gevonden bij de formule Beddenspecialist.nl waardoor we in staat zijn de allernieuwste ontwikkelingen, inzichten en trends te volgen en in te zetten. Ook delen we samen met onze Beddenspecialist.nl collega’s veel ervaringen en kennis onderling uit, hierdoor bent u verzekerd het juiste advies waarbij de objectiviteit ervan door ons hoog in het vaandel worden gedragen.

één v.d. bespreektafels

één-van-de-bespreektafels-waar-we-de-klanten-ontvangen-voor-een-advies-over-een-bed

dekbed & hoofdkussen

deel-van-hoofdkussen-en-dekbedden-presentatie-in-onze-beddenspeciaalzaak

afdeling woningtextiel 

onze-woningtextiel-afdeling-voor-de-stoffering-van-uw-slaapkamer-en-meer

Badtextiel-collectie 

Badtextiel-collectie-handdoeken-en-badjassen

Bijzonder aspect in onze beddenspeciaalzaak is de aanwezigheid van een afdeling met woningtextiel en raambekleding, dit wordt door ons met zeer grote regelmaat betrokken bij de totale aankleding van de slaapkamer. Textiel, en met name woningtextiel, is door alle generaties Kalkman heen een rode draad geweest en gebleven naast ons aanbod in bedden, waardoor niet alleen het slaap- maar ook het leefcomfort in uw slaapkamer door ons uitstekend kan worden ingevuld. Al met al is uw bezoek aan onze winkel dan ook zeker de moeite waard wanneer u op zoek bent naar een eerlijk advies voor het juiste van een bed wat bij u past met daarnaast een uitstekende service. We verwelkomen u dan oog graag, zodat we onder het genot van een kop koffie in alle rust uw wensen in kaart kunnen brengen. Ons team staat voor u klaar!

Gratis parkeren op eigen terrein

Overigens zonder er bang voor te hoeven zijn om nergens uw auto kwijt te kunnen, we bezitten een eigen parkeergelegenheid direct naast de winkel. Los daarvan ligt onze beddenspeciaalzaak midden in Het Groene Hart (de plaats Bodegraven) op het kruispunt tussen de snelwegen A12 en N11 waardoor we zeer gemakkelijk te bereiken zijn en waarbij openbaar vervoer zoals trein en bus “om de hoek” aanwezig is. En voor diegene die naast een bezoek aan onze winkel er een dagje uit van zou willen maken is dat ook mogelijk, de omgeving en het dorp zelf met de rivier “De Oude Rijn” dwars door het hart ervan lopend, zijn uitnodigend genoeg om er heerlijk te vertoeven.

Gratis-parkeren-naast-onze-winkel
Parkeerplaatsen-naast-onze-winkel

Wat biedt de omgeving van onze winkel

Er is volop natuurschoon te vinden, en rust rondom de Reeuwijkse Plassen, en niet ver uit de buurt, ook de Nieuwkoopse Plassen met verder natuurlijk de nodige fietsroute’s. Naast dit biedt Bodegraven leuke terrasjes, pleziervaart door “De Oude Rijn” en niet te vergeten voor de liefhebber “Brouwerij De Molen”, welke bezoekers trekt van over de gehele aardbol dit vanwege de bijzondere biersoorten die er te vinden zijn. Ook Fort Wierickerschans staat te boek als een bezienswaardigheid al dan niet gecombineerd met een boottocht en voor de innerlijke mens zijn er tal van gelegenheden in en rondom Bodegraven waar u uitstekend terecht kunt.

de-Oude-Rijn-watersport-en-gezelligheid-dwars-door-Bodegraven
Mooie-fietsroutes-door-de-Meije-en-Plassengebied-van-Reeuwijk-en-Nieuwkoop
Fort-Wierickerschans-onderdeel-van-de-historie-van-Bodegraven
Brouwerij-de-molen-goed-toeven-voor-de-ontspanning-en-gezelligheid

En voor diegene die zelfs wat langer van de omgeving zou willen genieten zijn er diverse Bed&Breakfast gelegenheden in de nabijheid.  Zo ziet u maar………onze winkel is in vele opzichten uw bezoek waard!

Onze winkel is CBW-erkend

Waarom? Lees daarover meer op deze informatie pagina

Onze winkel is CBW-erkend

Wij verwelkomen u graag in onze winkel!


wij-zijn-onderdeel-van-de-beddenspecialist-formule