Bedden-bedbodems-voor-ieder-mens-een-individuele-keus

Bedden voor lange mensen

Bedden voor lange mensen is lang niet altijd vanzelfsprekend, en ja in een beddenspeciaalzaak zult u ook niet zo snel bedden met lengtematen aantreffen, dit aangezien de lengtematen die veel voorkomen nu éénmaal sneller aan de man kunnen worden gebracht zodra daar een reden toe is om deze uit de winkel te verkopen. Niettemin zijn er in onze beddenspeciaalzaak wel degelijk bedden voor lange mensen verkrijgbaar. Dit zelfs tot lengtematen van 240 cm. waarbij we over het algemeen alle lange mensen voldoende van dienst kunnen zijn.

Waarom is het van belang om op deze pagina aandacht te schenken aan die groep mensen die niet mee standaardmaten uit de voeten komen?

De eerste reden is de meest voor de handliggende, althans geldend voor onze beddenspeciaalzaak: Een aantal personen werkzaam in onze beddenspeciaalzaak behoren ook tot deze catagorie “lange mensen”. Daarnaast is een andere verklaring deze: De laatste decennia’s wordt de Nederlander gemiddeld steeds langer waardoor er meer aandacht dient en door ons dus ook wordt geschonken aan alles wat op beddengebied in relatie staat tot de lengte van een persoon denk daarbij aan:

Bedden-en-dekbedden-voor-lange-mensen
  • matraslengte’s tot 240 cm.
  • boxspringbedden tot 240 cm.
  • dekbedden op maat.

Maar ook met de keuze van bedtextiel wordt door ons rekening gehouden. Dus of het nu een boxspring betreft of uitsluitend een matras, het kan dus wel degelijk gerealiseerd worden en ja, sommige zo niet de meeste bekende merken bieden die oplossing niet aangezien met name de grote massa bediend wordt. Neemt niet weg dat we ook met lengtematen van 220 cm. een heel eind kunnen komen maar daar dient dan wel extra aandacht geschonken te worden aan o.a. het type hoofdkussen, immers kan de “beperkte diepte” van een hoofdkussen ook bijdragen tot een beter gebruik van de beschikbare bedlengte.

Verder speelt bij het kiezen van een bedmodel het wel of niet kiezen van een voetbord een belangrijke rol en tot slot vanzelfsprekend de in- en uitstaphoogte van een bed. Inmiddels staan in onze beddenspeciaalzaak nagenoeg alle bedden op comforthoogte.

Hierdoor kunnen we nagenoeg een ieder voorzien van het slaapcomfort wat bij hem of haar past. Dus mocht u iemand zijn die al een tijd met de wens rond loopt om een bed op de goede lengte te willen kunnen aanschaffen, of in ieder geval wanneer u behoefte heeft aan meer informatie hieromtrent, dan bent u in onze beddenspeciaalzaak van harte welkom.


kuperus-stalen-bedden-en-boxspring-op-maat
slp-collectie-matrassen-en-boxspring-bedden-op-maat
wij-zijn-onderdeel-van-de-beddenspecialist-formule