bezoek onze winkel virtueel

Wat voor een winkel mag ik verwachten?

Ga ik wel of niet naar die winkel? Dit kan natuurlijk altijd een afweging zijn vooraf aan het bezoeken van een winkel, in dit geval onze beddenspeciaalzaak. Om welke reden ook zo’n afweging gemaakt kan worden, het is er altijd één op basis individuele gronden.

Maar…nu kunt u ook een bezoekje komen brengen aan onze winkel vooraf aan het in de auto, trein of bus stappen! Loop dan ook gerust even binnen in onze winkel, maar dan virtueel. Via deze zogenaamde Google Tour kunt u met onze beddenspeciaalzaak kennis maken, maar dan virtueel, het maakt de afweging om ons te komen bezoeken voor u misschien wat gemakkelijker.

Parkeren

En als u die afweging dan gemaakt heeft, en op weg gaat naar onze beddenspeciaalzaak dan is parkeren geen probleem. U kunt naast onze winkel, op eigen terrein, parkeren.  We verwelkomen u graag.
Overigens is er in onze vestigingsplaats Bodegraven sprake van gratis parkeren, wel is daarbij in het centrumgebied sprake van een zogenaamde “blauwe zone”.
Een blauwe parkeerschijf is daarbij dan ook een vereiste. U kunt in die zone’s anderhalf uur gratis parkeren.

Afspraak

Liever op afspraak? Vanzelfsprekend geen enkel probleem, via onze afsprakentool is dat gemakkelijk te regelen.
We nemen graag de tijd om eens goed van gedachte met u te kunnen wisselen en u te adviseren in het maken van een weloverwogen keus, of het nu gaat om een hoofdkussen, dekbed, matras of boxspring. Ook voor beddengoed bent u bij ons aan het juiste adres.

Waar vind u onze winkel?

Op de hieronder getoonde kaart is dat gemakkelijk te zien.

Adresgegevens:
Beddenspecialist Kalkman
Wilhelminastraat 20 – 24
2411 CZ Bodegraven
T: 0172-612774
E: info@beddenspeciaalzaak.nl