Feestelijke heropening bij Kalkman

Woensdagavond 31 mei heropende Beddenspecialist Kalkman feestelijk haar totaal vernieuwde winkel. Na 5 weken intensief verbouwen kreeg niet alleen de gevel een totaal nieuw uiterlijk, ook het interieur werd door een stylingprofessional en interieurarchitecte grondig onder handen genomen.

Jan Kalkman: “De winkel heeft nu een frisse en vooral lichte uitstraling gekregen met een ruime opzet. De klantbeleving staat daarbij centraal. We willen onze klanten laten zien en beleven wat goed slapen voor je kan doen. We adviseren en ondersteunen hen daarbij graag zo goed mogelijk. Door contacten met diverse therapeuten in onze omgeving – in samenwerking met SlaapFysio.nl – en het inzetten van een SlaapID-meting, zorgen wij voor een bed dat echt bij je past. Want wist je dat slapen een voorwaarde, sterker nog, een eerste levensbehoefte is, voor vitaal zijn en je lekker voelen?”

Olympisch bezoek

Dat bevestigde ook topwielrenster en olympisch kampioene Anna van der Breggen uit Zwolle, die voor de gelegenheid aanwezig was bij de opening van Beddenspecialist Kalkman. Afgelopen maanden won ze drie grote wielerwedstrijden. Echte klassiekers, waaronder de Amstel Gold Race. Tevens staat ze nu op de 1e plek van de wereldranglijst. Dit misschien wel dankzij haar goede nachtrust. Zij slaapt al een tijdje op een nieuw matras dat ze na het afnemen van een SlaapID meting geadviseerd kreeg, met een matrasopbouw op haar lichaamsbouw toegespitst. Sinds zij op dit bed slaapt is de overstap naar een hotelbed een stuk lastiger geworden: “Ik ben echt verwend met dit bed. Ik slaap gemiddeld 9 tot 10 uur per nacht en als topsporter is slapen misschien nog wel belangrijker dan voor niet-sporters. In hotels slaap ik toch veel minder lekker dan op mijn eigen nieuwe bed.”

De heropening

Beddenspecialist Kalkman is al 119 jaar een begrip in Bodegraven. De opening werd verricht onder toeziend oog van 4 generaties Kalkman, waarvan uiteindelijk 3 generaties – samen met Anna van der Breggen – de openingshandeling verrichtte.

Loco-burgemeester Dirk Jan Knol was één van de sprekers namens gemeente Bodegraven. Reeuwijk. BOV-voorzitter Ko van Daalen deed ook een woordje en prees Jan Kalkman en zijn team met de mooie winkel. Tot slot sloot Maarten Stoffels (commercieel directeur Sleeptrade) de rij sprekers af waarbij ook een hoofdrol voor Anna van der Breggen was weggelegd. Veel Bodegraafse ondernemers, collega-ondernemers van Beddenspecialist Kalkman en andere genodigden waren tijdens de feestelijke opening van de partij.

Eigenwijze evenementen was verantwoordelijk voor de organisatie van de opening. Aanwezigen konden genieten van hapjes en drankjes van Koksvisie en de Tuktukfabriek.

Kom ook langs in onze geheel vernieuwde winkel en laat u inspireren op ruim 500 m2 slaapkamerweelde, slaapkennis en prachtige collecties van merken zoals Auping, Swissflex, Vandyck, Beddelicious, LeDorm en SLP Collection te vinden.