accessoires-in-de-slaapkamer

Accessoires

In onze beddenspeciaalzaak worden er diverse accessoires aangeboden welke allemaal in dienst staan van de slaapkamer of het leefcomfort van ons allemaal. Denk daarbij aan o.a.

 • Klamboes

  de oplossing voor een ongestoorde nachtrust.
  De collectie omvat verschillende modellen in vorm, afmetingen en toepasbaarheid waardoor
  er voor elke kamer wel een oplossing aanwezig is.

Dbug-klamboe-in-onze-beddenspeciaalzaak

 • Vloerkleden

  Zowel voor sfeer alsmede voor de behaaglijkheid dus praktische doeleinden, in de slaapkamer. Vloerkleden zijn de laatste jaren een steeds grotere rol in de Nederlandse slaapkamers gaan spelen, door de toename van “harde” vloeren zoals laminaat, pvc, marmoleum, parket en vinyl is er met regelmaat sprake van te koude voeten maar ook een verhoogd contactgeluid kan daar een rol in spelen.

  Hiervoor blijken vloerkleden -op maat- een goede oplossing te bieden. Daarvoor wordt niet meer uitsluitend de keuze voor karpetten  gemaakt maar in toenemende mate ook tapijt wat als vloerkleed in diverse uitvoeringen en allerlei maten kan worden toegepast. Een fabrikant die daar onder andere op ingespeeld heeft is Desso-Tarkett.

  Waar het gaat om karpetten op maat gemaakt en met een welhaast ongelimiteerd kleurenpalet is er binnen de collectie van De Millenerpoort ruime keus voorhanden en niet alleen in kleuren ook de maatvoeringen zijn over het algemeen geen enkel probleem. Custommade, in optima forma. En bij twijfels over de juiste kleurstelling? Door middel van een zogenaamd “toefje” of “proefstukje” is daar voldoende duidelijkheid in te geven.

kleurenoverzicht-van-mogelijkheden-bij-de-karpetten-van-Millenerpoort

 • @Aroma – natuurlijke geuren

  Topkwaliteit geuren op natuurlijke basis, welke een bijdrage leveren tot een hoog comfortgevoel in onze slaap- maar ook andere leef- of woonruimtes.

  Bijzonder is de manier waarop de geuren kunnen worden verspreid in de door u gewenste ruimte. Dit varieert van de professionele diffusers (geurverspreiders) tot de veelal, zo niet uitsluitend aan de orde zijnde, uitvoeringen voor bij u thuis. Een aantal ervan zullen op onze pagina van  @Aroma onder de aandacht worden gebracht. Qua geuren beperken wij ons tot met name diegene die uitstekend aansluiten bij het leefklimaat in de slaapkamer en…..
  in onze beddenspeciaalzaak kunt u dit komen ervaren.


Beddenspecialist-Kalkman-Bodegraven-logo
@Aroma-de-ultieme-geurbeleving-van-topkwaliteit
vrijstaande-klamboe-dbug-logo
desso-tapijten-en-vloerkleden
wij-zijn-onderdeel-van-de-beddenspecialist-formule