Ledikanten-nachtkastjes-kommodes-bij-beddenspecialist-Kalkman

Ledikant

Een ledikant is in allerlei soorten en maten verkrijgbaar waarbij design, materiaal, funtionaliteit, sfeer en modellering bepalend zijn voor een ieders keuze. Of het nu een tijdloos model als de Auping Auronde betreft, een zorgbed -hoog laag bed- of een sfeervolle landhuisstijl er is altijd wel voor ieder wat wils.

Laten we daarnaast de trend van de laatste jaren niet vergeten: gestoffeerde ledikanten met de look van een boxspring maar het slaapcomfort kan daarbij door ons “op het lijf geschreven” worden geadviseerd dus of er nu een combinatie met spiraalbodem, lattenbodem of een inzetboxspring wordt gemaakt, t’is veelal allemaal uitwisselbaar met een gestoffeerd ledikant waarbij u uit diverse modellen en zeer veel stoffen een keuze kunt maken.

Ook bedbodems zoals boxspring’s worden op hun beurt weer gecombineerd met achterwanden in hout, melamine of lakwerk uitgevoerd. En tot slot zijn er dan ook nog de deelbare ledikanten.

Ledikanten die u onder andere in onze beddenspeciaalzaak kunt tegenkomen worden
vertegenwoordigd door fabrikanten, dit weliswaar in een wisselende aanwezigheid, zoals:

 • Auping
 • Hasena
 • VanHoudt
 • Völker
 • Swissflex
 • Beddelicious
 • Hülsta
 • en meer..

Meer dan alleen ledikant

Daarnaast kan ook een linnenkast onderdeel uit maken van uw keuze, veelal werd er in het verleden een combinatie toegepast tussen het ledikant en een bijpassende linnenkast bij één en dezelfde fabrikant maar inmiddels is dat beeld dusdanig veranderd, dit door de komst van de boxspring-bedden, wat niet wegneemt dat een merk als Hülsta hier nog steeds erg fraaie en kwalitatief hoogwaardige oplossingen voor aandraagt en naast deze op elkaar afgestemde slaapkamerinrichting ook zorgt draagt voor separate linnenkasten uit te voeren met fronten zoals :

 • Schuifdeuren
 • Draaideuren
 • Vouwdeuren

Maar ook nachtkastjes en commodes behoren tot de mogelijkheden en als we er met onze collectie niet uitkomen wordt er ook teruggevallen op de kennis van meubelmakers.

Dus vindt u nu wel het juiste slaapcomfort met het juiste advies in onze beddenspeciaalzaak dan kan het soms best eens zo zijn dat het ledikant etc. door derden wordt geleverd waarbij alles netjes op elkaar kan worden afgestemd.

Interieuradvies

Vanzelfsprekend variëert het aanbod per keer, ook andere fabrikanten kunnen er deel vanuit maken dus mocht u nu naar iets specifieks op zoek zijn neem dan gewoon even contact met ons op wellicht staat iets naar uw gading in onze beddenspeciaalzaak of kunnen we u ideeën aandragen en…………..bij ons stopt het niet bij een ledikant, bodem en matras ook op gebied van bedtextiel hebben we u veel te bieden evenals de overige stoffering van uw slaapkamer of het nu gaat of vloer- of raambekleding. Bijzonder in onze beddenspeciaalzaak is dan ook de afdeling interieuradvies wardoor we uw slaapkamer compleet kunnen maken. Meer interesse of behoefte een extra informatie? Neem dan graag contact met ons op.

Sfeer-en warmte-in-de-slaapkamer-met-de-Essential-van-Auping-en-Bonaparte-tapijt-Vintage-op-de-vloer

Van-Houdt-slaapkamers
Beddelicious-ledikant-Code
Auping-spiralen-boxspring-matrassen-ledikanten
Hülsta-Ledikanten-Nachtkastjes-en-Linnenkasten
wij-zijn-onderdeel-van-de-beddenspecialist-formule