Matrassen-welke-keuze-is-er-en-wat-is-voor-mij-de-juiste

Matrassen

Een goed keuze maken van matrassen is een echte uitdaging. Er zijn zo veel verschillende mogelijkheden dat je al snel door de bomen het bos niet meer ziet. Toch is het prima te doen als u over de juiste informatie beschikt zodat u weet waar u op moet letten bij de aanschaf van een nieuw matras.

Als u de tijd neemt om zich te verdiepen in de mogelijkheden en u daar goed in laat adviseren, zorgt u er zelf voor dat u een goede aankoop doet waarvan u nog jaren plezier heeft. Kom daarom langs in onze beddenspeciaalzaak en vergelijk de diverse soorten matrassen met elkaar wij helpen u graag met het vinden van de matras die het beste bij u past. Wat voor type matras het beste bij u past, is afhankelijk van diverse factoren. Dat begint bij de diverse eigenschappen van de verschillende matrassen.

maak-de-beste-matraskeuze

Waar moet u nu op letten om het juiste matras voor u te kiezen?

Wat is de beste matras? Eigenlijk bestaat er niet zoiets als de beste matras want we zijn allemaal individuen met onze eigen voorkeuren en omstandigheden die bepalend zijn in de keuze van de matras. Het beste matras is in feite het juiste matras wat specifiek bij u past. Zowel in ergonomisch opzicht als qua huidtemperatuur dient het matras zo goed als mogelijk op uw wensen/ eisen aan te sluiten.

verkeerde-lighouding
juiste-lighouding

Zo zal de éne matras als wat warmer kunnen worden ervaren en de andere misschien juist koeler, soepeler of steviger, stabiel of instabiel? Waar kunt u op letten om de juiste matras voor u te vinden? Hier volgen wat tips waaraan u een voor u geschikt matras herkent. Er zijn een aantal indicaties die u direct een goed beeld kunnen geven welk matras het beste voor u zou kunnen werken. Deze indicaties zijn: de gebruikte materialen, de kenmerken, het gewicht, de hanteerbaarheid, de garantie en waar het matras geproduceerd is (Europees product of…..). Helaas is er daardoor dus niet te spreken van de beste matras die alomvattend voor iedereen geschikt zou zijn, laat u dan ook goed voorlichten.

Uit een goede draagkrachtige matras is een groot deel van het ligcomfort te behalen wat niet wegneemt dat ook een kwalitatief goede bedbodem van groot belang kan zijn immers zijn de omstandigheden en eisen waar het gaat om slaapcomfort per mens verschillend.

Maak gebruik van ons SlaapID®

Een grote stap tot het verkrijgen van inzichten om de juiste matras voor u te kunnen bepalen is er het SlaapID®. Waarom SlaapID?

Vaak wordt er bij een bezoek aan een beddenspeciaalzaak aan u gevraagd hoe u slaapt en met welke achterliggende reden u nu op zoek bent naar een nieuwe matras. In de praktijk blijkt dat weinig mensen daadwerkelijk weten hoe ze zelf slapen. Wel wordt vaak onthouden hoe er gelegen wordt bij het in slaap vallen of juist wakker worden. Dit is relatief weinig informatie om een goed advies voor een matras en/of bedbodem te geven, want praktijk leert dat de werkelijkheid vaak heel anders is.

Onze beddenspeciaalzaak is aangesloten bij Beddenspecialist.nl en deze organisatie heeft om de hierboven vermelde redenen het SlaapID ontwikkeld. Een merk-onafhankelijke service die naadloos en zeer eenvoudig in kaart brengt wat uw slaapgedrag is. Het SlaapID laat zien hoe vaak u beweegt, in welke houdingen u slaapt en wat uw huidtemperatuur is.
Deze gegevens zijn immers bepalend voor de mate waarin een matras meer of minder ondersteuning, stabiliteit en waarmee rekening dient te worden gehouden voor het juiste bedklimaat (warmer of juist koeler). Meer informatie over het SlaapID® vind u op onze site van beddenspecialist.nl

Bepaal-het-voor-u-juiste-bed-met-het-SlaapID

Welke matrassen bestaan er eigenlijk?


Le-Dorm-matrassen
beddelicious-matrassen-ook-instelbaar
swissflex-matrassen
slp-collectie-matrassen
wij-zijn-onderdeel-van-de-beddenspecialist-formule