Keuzehulp-vragen-en-antwoorden-om-de-keuze-voor-een-nieuw-bed-te-vergemakkelijken

Keuzehulp

Met deze keuzehulp willen we de oriëntatie en het laten voorlichten vooraf aan de koop van een nieuw bed voor u gemakkelijker maken? Voor vele consumenten wordt dat als een straf ervaren immers wat moet je nu precies? Veel adviezen in de diverse beddenwinkels staan haaks op elkaar, ook fabrikanten roepen het hardst om de aandacht van u als klant. Waarom moet ik nu voor dat éne merk kiezen of de andere, wat is nu goed voor me? En ja, het kost geld dus liefst wilt u dat wel goed besteden!

Dus………moeten we nu een duur bed kopen want is die dan veel beter voor me geschikt ten opzichte van een goedkoper produkt? En hoe kan ik nou weten wat goed voor me is waar moet ik eigenlijk allemaal op letten? Daarnaast zijn er allerlei argumenten of systemen bedacht die het u als klant gemakkelijker moeten maken zoals bijvoorbeeld profielmetingen, druk- of spierspanningsmeting, proefliggen, moet ik nu kaarsrecht liggen?

Waar doet u nu verstandig aan? We hebben een aantal vragen van klanten voor u op een rijtje gezet en hopen u zo een leidraad te geven wat nu juist wel of niet belangrijk is in de speurtocht naar het juiste bed voor U! En……vragen staat u vrij dus bel of mail ons als uw vraag of vragen er niet bij staan of wanneer u meer informatie zou willen ontvangen.
staat uw vraag er niet bij? laat het ons weten 

Dit is een simpele maar direct ook complexe vraag: Welk bed past bij mij? Deze zal ten dele afhangen van een persoonlijke voorkeur, een bed kan daarnaast op diverse manieren worden bedoeld zoals in de vorm van een:

lees hier verder
Voor niet alleen deze vraag: Waarom kiezen voor een boxspring? Maar ook andere vragen is de achterliggende reden voor ons erg belangijk zodat we samen met u kunnen achterhalen of we nu wel het juiste antwoord erop kunnen geven, in ieder geval een antwoord waar u wat aan heeft.

lees hier verder
Er zijn diverse metingen die u kan laten uitvoeren bij een beddenspeciaalzaak. Helpt een meting bij de bedkeuze?

lees hier verder
Op deze vraag: Welk matras past bij mij? is geen éénduidig antwoord te geven, alleen al het feit dat wanneer u deze vraag zou voorleggen aan familie, vrienden en/of kennissen waar ze op slapen en hoe het bevalt,

lees hier verder
Eén van de grootste bed-ergernissen is het gesjor aan het dekbed door partners onderling waarbij het verschil in huidtemperatuur of temperatuurbeleving hetgeen is wat bijdraagt tot het anders kunnen ervaren van comfort als beide partners in die omstandigheden onder één- en hetzelfde dekbed liggen.

lees hier verder
Hard of zacht matras?

Deze vraag komt met grote regelmaat, zo niet altijd, voor in de gesprekken die we voeren met klanten. Te vaak wordt er van drie factoren uitgegaan.

lees hier verder 
De oorzaak van nachtzweten zijn divers zoals onder andere:

lees hier verder