De-winkel-van-beddenspecialist-Kalkman-in-Bodegraven

Onze service

Er volgen op deze pagina meerdere redenen waarin onze service tot uiting komt en waarom u wellicht zou kunnen gaan overwegen om voor Beddenspecialist Kalkman Slapen te kiezen?

 • Omdat wij weten dat uw gezondheid uw grootste goed is.
 • Omdat u geholpen wordt door ervaren adviseurs.
 • Omdat wij u een objectief en deskundig advies geven.
 • Omdat speciale wensen op gebied van slaapcomfort voor ons heel gewoon zijn.
 • Omdat u een slaapsysteem “op maat” geadviseerd krijgt.
 • Omdat we o.a. werken met toonaangevende en betrouwbare merken.
 • Omdat u er verzekerd van bent dat er kwaliteit geleverd wordt.
 • Omdat het bed, de linnenkast, de stoffering bij u bezorgd of uitgevoerd wordt op het moment dat het u schikt.
 • Omdat vakkundige monteurs het bed en/of linnenkast bij uw thuis komen monteren.
 • Omdat alle produkten met volledige fabrieksgarantie geleverd worden.
 • Omdat wij samen met Beddenspecialist.nl de nieuwste inzichten toepassen om u het juiste advies te geven.
 • Omdat wij samenwerken met een Slaapfysio.

Te druk overdag?

Heeft u een drukke baan of komt het tijdens onze winkeltijden niet uit om u eens goed te laten voorlichten over een matras, bedbodem of nieuwe slaapkamer? Dan doen wij onze winkel, op afspraak, voor u open buiten de winkeltijden waardoor we u in alle rust dan van advies kunnen voorzien. We vragen u dan dus wel van te voren een afspraak met ons te maken. Neem hiervoor contact met ons op, ons telefoonnummer is: 0172-612774 of emailadres: info@beddenspeciaalzaak.nl

Onze senioren haal- en brengservice:

Wenst u een advies van ons over een matras, bed of nieuwe slaapkamer, hetzij bij u thuis of in de winkel maar bent u mogelijkerwijs slecht ter been of heeft u geen vervoer of mensen om u heen die in de gelegenheid zijn u naar onze winkel te kunnen begeleiden? Wij bieden u dan de mogelijkheid om u op afspraak thuis op te halen en weer terug naar huis te brengen, deze unieke haal- en brengservice voeren we graag voor u uit. Neem hiervoor contact met ons op via telefoonnummer 0172-612774.

Gratis uitproberen van een test-hoofdkussen?

Bij ons heeft u de mogelijkheid tot het uitproberen van allerlei soorten hoofdkussens , hiervoor hebben we “testkussens” liggen waarbij we de kans dat u straks een miskoop zou hebben met als gevolg een kast vol met aangeschafte kussens, tot een minimum beperken. Vooraf aan de keuze van een testkussen zullen we u zo goed als mogelijk begeleiden en adviseren in welk testkussen voor u mogelijk geschikt zou kunnen zijn. U bent dan ook van harte welkom in onze winkel om een testkussen op te halen zodat wij in overleg met u bepalen wat voor u een adequate oplossing kan voor het “hoofdkussen-probleem”, nek- of schouderklachten.

Overigens is voor een aantal lichamelijke klachten niet altijd het hoofdkussen als schuldige aan te wijzen, ook hierin kunt u (wanneer aan de orde) een duidelijk advies van ons verwachten. Middels een SlaapID® meting zijn we in staat uw slaapgedrag nauwkeurig in kaart te brengen zodat we alle factoren die kunnen bijdragen tot een goede nachtrust erbij hebben betrokken.

wenst u meer informatie? bel ons voor meer advies

Omruilgarantie

Het aanschaffen van een nieuwe matras (of compleet bedsysteem) is iets waarbij wij u onze kennis aandragen voor het juiste bij u passende advies, op basis waarvan er in overleg met u een keuze wordt bepaalt. Dit doen wij aan de hand van het vragen naar uw wensen en eventuele klachten en de inzet van ons SlaapID® meetsysteem. En natuurlijk hebben we in onze winkel de diverse opstellingen staan van matrassen en bedbodems. Of het nu een spiraal, lattenbodem of boxspring wordt? Een koudschuim, pocketvering of latex matras? U kunt het allemaal ervaren onder begeleiding van onze adviseurs. Hierin nemen we ook onze verantwoordelijkheid naar u toe, want mocht er onverhoopt iets qua slaapcomfort niet voldoen aan de verwachtingen dan zullen we er alles aan doen om dit voor u op te lossen, mits dit binnen ons vermogen ligt en reële bandbreedte’s. Of er nu een matraskern dient te worden aangepast of er kan gebruikt worden gemaakt van een matrasomruiling*, we helpen u daarbij graag.

*dit onder de gestelde voorwaarden, informeer ernaar in onze winkel.

Vakkundige montage door eigen personeel

Al onze producten worden gratis bij u thuis afgeleverd en gemonteerd (tenzij anders met u besproken), dit geldt voor alle bedsystemen zoals spiralen, lattenbodems, boxspringbedden en matrassen tot de complete slaapkamer, waar mogelijk inclusief de stoffering ervan. Ons eigen montage-team verzorgd dit, ook op de Zaterdag. Wanneer dit aan de orde is wordt één en ander ter plaatse nog aan u uitgelegd of toegelicht met betrekking tot bedieningssystemen van bedden etc. Ook de volledige (eventuele) na-service is voor onze rekening,
dus zonder bijkomende kosten.

Afvoeren van oude bedden en ledikant

In overleg met u kunnen wij gratis uw oude matras(sen) of bed afvoeren, ook kunnen wij, vanzelfsprekend in overleg met u, voor de demontage van uw huidige slaapkamer en/of waterbed zorgdragen. Dit wordt door ons gedaan uit oogpunt van service naar onze klanten zodat die zich geen zorgen behoeven te maken over alle rompslomp welke ontstaat bij de aanschaf van een nieuw bed en de afvoer ervan. Wel kunnen de voorwaarden daarbij van situatie tot situatie verschillen daarover maken we dan ook samen met u vooraf aan de werkzaamheden concrete afspraken. Mocht u meer informatie hierover of ander vragen hebben dan vernemen we dat graag van u, neemt u contact met ons op. Ons telefoonnummer is: 0172-612774.


wij-zijn-onderdeel-van-de-beddenspecialist-formule