SmartSleeve-matrasbeschermer anti-allergisch

Matrasbeschermer Allergen

Deze matrasbeschermer Allergen van SmartSleeve®

is een matrasbeschermer voorzien van microcapsules welke natuurlijke probiotica bevatten. Probiotica zijn positieve bacteriën die de slaapomgeving zuiveren. Door lichaamswrijving openen de microcapsules, komen de probiotica vrij en vermenigvuldigen ze zich. Allergenen zoals het huisstofmijt allergeen, worden door de aanwezigheid van probiotica gereduceerd. Resultaat: sterk verminderde kans op huisstofmijtallergie.

Dankzij de actieve probiotica in deze SmartSleeve® matrasbeschermer Allergen wordt de kans op allergische reacties sterk gereduceerd. Probiotica zijn een honderd procent natuurlijke remedie tegen allergene slaapverstoorders en reduceren allergenen met 90%. Dit zorgt voor een zuivere en gezonde slaapomgeving.

Waarom kiezen voor matrasbeschermer SmartSleeve® Allergen protected?

Omdat deze matrasbeschermer bijdraagt tot de reductie van allergenen, evenals de reductie van huisstofmijt en bacteriën. Er ontstaat een gezonde slaapomgeving zonder irritatie met een dus beter comfort, 100% natuurlijk!

matrasbeschermer Allergen Protected

Wat doet of is Purotex nu precies?

Purotex de oplossing tegen huisstofmijtallergie

Indien u regelmatig last hebt van prikkelende ogen, van een branderig keel, van hevige niesbuien of van rood aanlopende ogen die tranen, van een jeukende, lopende of verstopte neus of van ademhalingsproblemen, dan is de kans groot dat u (over)gevoelig bent voor rondvliegende allergenen zoals pollen of huisstofmijtallergenen.

Onderzoekers van het Universitair Ziekenhuis te Gent hebben 2320 mensen getest (huidpriktest) in het kader van een studie die eind 2012 gepubliceerd is: 40.3% van de door toeval geselecteerde mensen testten positief op één of meerdere lucht-allergenen. Graspollen (25.9% is er allergisch aan) en pollen van bomen (13.2%) zijn goed bekende en zeer vervelende allergenen. Weinig mensen kennen huisstofmijtallergeen waar wel 25.9% van de bevolking allergisch voor is en dat in de meeste bedden en matrassen te vinden is. Overgevoeligheid voor het huisstofmijtallergeen heeft een negatieve invloed op het slaapcomfort én op de kwaliteit van uw slaap.

Huisstofmijtallergie

komt dus even vaak voor als graspollenallergie maar de negatieve impact op de levenskwaliteit is veel groter: Pollen veroorzaken enkel problemen tijdens het “pollenseizoen”, van huisstofmijtallergenen heb je élke nacht last, voorspelbaar en onmiddellijk, iedere keer dat je gaat slapen. Huisstofmijtallergeen (DerP1) is een enzym, dat door de huisstofmijt wordt gebruikt om voedsel (micro huidschilfertjes) te verteren. Het inademen van dergelijke micropartikels leidt tot de eerder vermelde symptomen. De probiotische Purotex® technologie wordt toegepast op het textiel en andere componenten van matrassen en/of slaapkussens en reduceert de aanwezige hoeveelheid huisstofmijtallergeen met 89.3% en dit reeds binnen de 2 weken.
(BRON : testrapport BE120319-05 Biologisches Mess-und Analyselabor GbR BMA, Bochum, 13.6.2012)

Purotex® ruimt meteen bijna 90 % van de huisstofmijt allergenen op en zorgt voor een frisse en zuivere slaapomgeving.

In welke maten is de matrasbeschermer Allergen verkrijgbaar!?

80 cm x 200 cm
80 cm x 220 cm
90 cm x 200 cm
90 cm x 220 cm

100 cm x 200 cm
100 cm x 220 cm
120 cm x 200 cm
120 cm x 220 cm

140 cm x 200 cm
140 cm x 220 cm
160 cm x 200 cm
160 cm x 220 cm

180 cm x 200 cm
180 cm x 220 cm
200 cm x 200 cm
200 cm x 220 cm

Maatwerk

is mogelijk, we informeren u graag over de mogelijkheden
neem daarvoor gerust contact met ons op zodat we u daarover of op
mogelijke andere vragen rondom deze of andere produkten op onze site
een toelichting kunnen geven.

SmartSleeve® Allergen Protected is daarnaast ook geschikt voor baby’s / kleine kinderen en tevens verkrijgbaar als kussensloop.

Deze matrashoes heeft een
samenstelling welke als volgt
is opgebouwd:

Top: 100% polyester
Sides: 80% polyamide
20% polyurethane

Het wasvoorschrift:

wasvoorschrift-voor-deze-matrasbeschermer

Gratis reishoes

De SmartSleeve® zit in een handige opbergton. Hierin vindt u ook een gratis reishoes om uw SmartSleeve® makkelijk mee te nemen.

Gratis-reishoes-voor-Smartsleeve-Matrasbeschermer

SmartSleeve-matras-en-kussen-beschermer
wij-zijn-onderdeel-van-de-beddenspecialist-formule