SmartSleeve-Waterproof-matrasbeschermer

Matrasbeschermer Waterproof

Deze pagina betreft de matrasbeschermer Waterproof van het merk SmartSleeve®

De onderzijde van het slaapoppervlak van deze SmartSleeve® matrasbeschermer Waterproof bestaat uit een laagje polyurethaan. Hierdoor is deze SmartSleeve® matrasbeschermer waterdicht maar dankzij de innovatieve technologie toch ademend. Resultaat: een zeer goede oplossing voor mensen die last hebben van incontinentie of van toepassing bij jonge kinderen waarbij de zindelijkheid nog te wensen over laat.

Waarom de keuze maken voor de SmartSleeve® matrasbeschermer Waterproof?

  • waterproof (waterdicht)
  • hygiënische bedklimaat
  • comfort verhogend

Intelligente 3D technologie en PU-film

De SmartSleeve® matrasbeschermer Waterproof combineert hygiëne en comfort. Dit betekent dat het slaapcomfort behouden blijft bij onverhoopt urineverlies. Dankzij de waterdichte, maar luchtdoorlatende film blijft de matras altijd schoon en droog waardoor van een comfortabele nachtrust genoten kan blijven worden.

De-SmartSleeve-matrasbeschermer-Waterproof-wordt-als-hoeslaken-toegepast-om-de-matras

Maatvoeringen van de SmartSleeve® Waterproof zijn:

80 cm x 200 cm
80 cm x 220 cm
90 cm x 200 cm
90 cm x 220 cm

100 cm x 200 cm
100 cm x 220 cm
120 cm x 200 cm
120 cm x 220 cm

140 cm x 200 cm
140 cm x 220 cm
160 cm x 200 cm
160 cm x 220 cm

180 cm x 200 cm
180 cm x 220 cm
200 cm x 200 cm
200 cm x 220 cm

Daarnaast is maatwerk in deze matrasbeschermer is mogelijk, mocht u daarover vragen hebben dan kunt u hier contact met ons opnemen.


SmartSleeve® Slaaptechnologie

De herkomst van deze matrasbeschermer SmartSleeve® is terug te voeren naar de revolutionaire breitechnologie die het slaapcomfort optimaliseert. Het productieproces werd geperfectioneerd in de Bekaert Academy, een netwerk van wetenschappers, faculteiten en hoogtechnologische bedrijven. Door de samenwerking van dit onderzoeksnetwerk ontstond een nieuwe breitechnologie die het mogelijk maakt om een luchtlaag te breien tussen 2 textiellagen. De driedimensionale structuur die op deze manier ontstaat, creëert een unieke beschermlaag met ventilerende, vochtregulerende en veerkrachtige werking.

Matrasbeschermer SmartSleeve® Waterproof

Gemiddeld verliezen wij 1 glas vocht per nacht. Gedeeltelijk verdampt dit vocht wel, maar een groot deel ervan dringt door tot in de matras, een paradijs voor schimmels, huisstofmijt en bacteriën. Slaap op een heerlijk luchtlaagje dankzij deze intelligente matrashoes van SmartSleeve®. De luchtlaag zorgt er voor dat het vocht dat we verliezen gedurende onze slaap verspreid wordt en verdampt waardoor we een frisser en hygiënischer slaapklimaat creëren.

Bovenstaande produktomschrijving kan als “basisversie” omschreven worden, hieronder wordt een onderlaag aangebracht uit polyurethaan. Deze is 100% waterafstotend en is bovendien wel luchtdoorlatend, zodat het slaapcomfort behouden blijft. De matrasbeschermer Waterproof!

De samenstelling van deze matrasbeschermer
is als volgt opgebouwd:

Top: 100% polyester
Sides: 80% polyamide
20% polyurethane

wasvoorschrift-voor-deze-matrasbeschermer-waterproof

Gratis reishoes

De SmartSleeve® zit in een handige opbergton. Hierin vindt u ook een gratis reishoes om uw SmartSleeve® makkelijk mee te nemen.

Gratis-reishoes-voor-Smartsleeve-Matrasbeschermer-Waterproof

Beddenspecialist-Kalkman-logo
SmartSleeve-matras-en-kussen-beschermers
wij-zijn-onderdeel-van-de-beddenspecialist-formule