Informatie over ruimtebesparende bedden vind u op deze pagina

Ruimtebesparende bedden

De term ruimtebesparende bedden komt al snel aan bod zodra we op zoek zijn naar een oplossing voor de logeerkamer of het gastenverblijf. Ook kleinbehuisden zoals studenten voor hun kamer of diegene die simpelweg nu éénmaal een kleinere ruimte tot hun beschikking hebben gebruiken dit soort bedden om zo toch op een doeltreffende manier aan hun nachtrust te kunnen komen. Veelal wordt er dan een afweging gemaakt in zowel de ruimte die er ter beschikking is voor zo een bed en daarnaast de frequentie van het gebruik bij zo’n bed. Om die reden zijn er allerlei mogelijkheden waarvan we er een aantal voor u op een rijtje hebben gezet met daarnaast de achterliggende informatie en specificaties. Zowel op de website als in onze beddenspeciaalzaak kunt u de volgende ruimtebesparende bedden vinden.

Projecten:

Projectmatig wordt er met regelmaat van onze diensten gebruik gemaakt een aantal van onze afnemers zijn onder andere: UMC-Erasmus als UMC-St. Radboud.

oplossingen-voor-ruimtebesparende-bedden

Door de variatie in maten, uitvoeringen van matrassen, het voldoen aan zgn. Crib5 normen en de gemakkelijke toepasbaarheid van dit soort bedden voor zowel de gebruiker als bijv. verplegend personeel is er al jarenlang sprake van een goede samenwerking. Wij hechten dan ook veel waarde en aandacht aan kwaliteit en comfort bij deze ruimtebesparende bedden of het nu gaat om een “logeer- of rooming-in” oplossing? Maar ook voor groepsverblijven, jeugdherbergen, en vakantiewoningen worden vaak de praktische oplossingen met deze ruimtebesparende bedden toegepast waaronder met name het stapelbed.

Wanneer u nu naar aanleiding hiervan meer informatie wenst hetzij particulier of projectmatig en daarnaast misschien aanvullende eisen of wensen hebt ten aanzien van de te maken keuzes? Neem dan contact met ons op zodat we u kunnen adviseren in de juiste te maken keuze.


kuperus-stalen-bedden-ruimtbesparend-vouw-en-onderschuif-bedden
avek-ruimtebesparend-project-of-hotel-bedden
wij-zijn-onderdeel-van-de-beddenspecialist-formule