smartsleeve-ventilerend-beddengoed

SmartSleeve matrasbeschermers

SmartSleeve matrasbeschermers met Intelligente 3D technologie voor uw slaapcomfort.

De matrasbeschermer SmartSleeve ® wordt driedimensionaal gebreid. Dankzij deze innovatieve breitechniek is elke SmartSleeve® uitgerust met een unieke luchtlaag. Deze ventilerende luchtlaag zorgt ervoor dat de lucht onder het lichaam in beweging blijft. Via deze weg kan transpiratievocht, dat normaal gezien in uw matras en kussen dringt, weer verdampen. De luchtlaag zorgt er ook voor dat de temperatuur gelijkmatig wordt verspreid over het volledige slaapoppervlak. De warmte beperkt zich dus niet tot de ligplaats. Bovendien helpt SmartSleeve® de matras en het kussen bij de ondersteuning van het lichaam met extra drukverlichting.

Hygiëne – Bedklimaat

Gemiddeld verliezen wij 1 glas vocht per nacht. Gedeeltelijk verdampt dit vocht wel, maar een groot deel ervan dringt door tot in de matras, een paradijs voor schimmels, huisstofmijt en bacteriën. Slaap op een heerlijk luchtlaagje dankzij deze intelligente matrashoes van SmartSleeve®. De luchtlaag zorgt er voor dat het vocht dat we verliezen gedurende onze slaap verspreid wordt en verdampt waardoor we een frisser en hygiënischer slaapklimaat creëren.

Welke keuze’s zijn er?

Produktontwikkeling

In tegenstelling tot de eerste generatie SmartSleeve matrasbeschermers zijn nu alle matrasbeschermers voorzien van Purotex®. De microcapsules in deze SmartSleeve ® bevatten natuurlijke probiotica. Probiotica zijn vriendelijke micro-organismen die de hoeveelheid huisstofmijt allergenen drastisch verminderen op een natuurlijke manier. De microcapsules barsten open als gevolg van wrijving. Vervolgens vermenigvuldigen de probiotica zich zeer snel. Dit zorgt voor een schone en gezonde slaapomgeving.

Zeg vaarwel tegen allergieën en word wakker in een gezond bed!

Het productieproces werd geperfectioneerd in de Bekaert Academy, een netwerk van wetenschappers, faculteiten en hoogtechnologische bedrijven. Door de samenwerking van dit onderzoeksnetwerk ontstond een nieuwe breitechnologie die het mogelijk maakt om een luchtlaag te breien tussen 2 textiellagen. De driedimensionale structuur die op deze manier ontstaat, creëert een unieke beschermlaag met ventilerende, vochtregulerende en veerkrachtige werking.

Purotex-behandeling-van-matrasbeschermers

Wat is nu precies Purotex® ?

Purotex® maakt gebruik van actieve probiotica om aanwezige allergenen in de matras op te ruimen. Eenmaal aangebracht op de matras of het kussen, vermindert Purotex het aantal allergenen met 93,7% na twee weken. Met andere woorden: de actieve probiotica creëren een gezonde en propere slaapomgeving. Probiotica worden ook gebruikt in yoghurt voor een gezonde microflora en in de kuisproducten van ziekenhuizen om resistente bacteriën tegen te gaan.

meer informatie

Wanneer u naar aanleiding van deze of andere produkten al dan niet te vinden op onze site meer informatie wilt ontvangen, dan staan we u graag te woord. Neem dan ook gerust contact met ons op zodat we u een nadere toelichting op uw vragen kunnen geven. Ons telefoonnummer is 0172-612774


Beddenspecialist-Kalkman-logo
SmartSleeve-matras-en-kussen-beschermer
wij-zijn-onderdeel-van-de-beddenspecialist-formule