informatie over vouwbed

Vouwbed

Het vouwbed valt onder de ruimtebesparende bedden deze is altijd handig wanneer u bijvoorbeeld logés over de vloer krijgt tijdens een schoolvakantie of familiebezoek en daarvoor wat beperkt bent in de slaapkamerruimte. Maar ook projectmatig worden deze bedden door ons geadviseerd aan zorgcentra, ziekenhuizen, hotels en opvangcentra immers ook daar is het veelal woekeren met de beschikbare ruimte, waarbij we zoveel als mogelijk met de specifieke eisen van de klant rekening houden.

vouwbed-uitgevouwen

Instanties zoals het UMC-St. Radboud en UMC-Erasmus evenals diverse zorgcentra hebben we door de jaren heen mogen verwelkomen tot onze klantenkring. In het oog houdend het gemak en comfort voor de gebruiker alsmede de veiligheid in de toepassing van dit soort oplossingen voor verplegend personeel is een belangrijke factor in ons advies en natuurlijk niet alleen voor allerlei instanties vanzelfsprekend ook voor de vele consumenten die ons door de jaren heen hun vertrouwen hebben gegeven.

Welke soorten vouwbed zijn er?

Dit zijn er diverse, een vouwbed kan namelijk in verschillende uitvoeringen worden geproduceerd denk daarbij aan een vouwbed met een lattenbodem, of één welke wordt uitgevoerd met een spiraalbodem waarbij, dit geldt zowel voor de lattenbodem als spiraalbodem sprake is van onderlinge verschillen in specificatie’s nog los van de daarbij te combineren matras. Hieronder een opsomming van de verschillende varianten die wij als beddenspeciaalzaak toepassen.

Vouwbed K.C.

Een simpel, oerdegelijk en doordacht vouwbed op comfort lighoogte van 47 cm (matrashoogte). Een permanent te beslapen vouwbed op basis van de dwarsgespannen spiraalbodem. Deze spiraalbodem kenmerkt zich door een hoge draadspanning en fijnmazig vlechtwerk waardoor er hierbij sprake is van een zeer degelijke bedbodem. Het bed, voorzien van wieltjes, is eenvoudig te openen en al even gemakkelijk weer in elkaar te vouwen.

vouwbed-kc-een-oerdegelijk-bed-met-vele-mogelijkheden

Een aantal kenmerken van dit vouwbed:

  • afmetingen: 80, 90 cm. breed en  200, 210 of 220 cm. lang.
  • bijpassende matras (SG30 – 10 cm dik) als optie leverbaar met een waterdichte, afneembare en brandvertragende hoes.
  • voorzien van harde kunststof wielen, tegen meerprijs is dit vouwbed ook leverbaar met extra sterke wielen met zacht rubber loopvlak + rem.
  • te voorzien van rubber hoekstukken zodat van bezeren tegen één van de hoeken minder tot geen sprake is.
  • kan opgeklapt worden en vastgehouden door stalen haken of als optie door middel van kunststof clips
vouwbed-met-buitenwerkse-maataanduiding

Ook door het kunnen omgaan met intensief gebruik is dit vouwbed bij uitstek geschikt voor instantie’s als verpleeg- en ziekenhuizen.Maar uiteraard ook voor diegene die een zeer degelijke kwaliteit wenst en jarenlang zorgeloos z’n gasten kan verwelkomen. Dit vouwbed K.C. munt uit in zijn vele variatie’s qua maat maar ook in toepassingsmogelijkheden. Het vouwbed is evenals het onderschuif-, opklapbed of etagebed leverbaar in 10 kleuren, waarvan 4  met *aanduiding tegen een meerprijs. Daarover informeren we u graag nader.

kleurstellingen-ruimtebesparende-bedden-kuperus

Mocht u met vragen zitten zoals o.a.:

  • wat voor matrassen worden er op deze vouwbedden gebruikt?
  • zijn de matrassen ook uit te leveren op basis van Crib 5?
  • wat is de actuele levertijd?
  • hoe kan ik een offerte aanvragen of een vouwbed bestellen?
  • wat zijn de onderlinge verschillen van de diverse vouwbedden?

Informatie of offerte-aanvraag


Vouwbed “Click”

Het robuuste vouwbed Click wordt standaard geleverd met een SG35 comfortschuimmatras van 12 cm dik. Samen met de dwarsgespannen Integra spiraal staat dit garant voor prima ligcomfort. Het bed is voorzien van kunststofwieltjes en kan daardoor gemakkelijk verplaatst worden. Kortom: een volwaardige slaapplaats die zich eenvoudig laat opbergen. Leverbaar in één maat.

Verkrijgbare afmeting:  90×200 cm
Lengtemaat (werkelijk): – 4 cm
Breedtemaat (werkelijk): – 2 cm
Hoogte indien ingeklapt: 120 cm
Diepte indien ingeklapt: 49 cm
Lighoogte met matras: 44,5 cm
Leverbaar in de kleuren: aluminium en zwart(antraciet)

vouwbed-click-fraai-vormgegeven

Vouwbed “Wing”

Een comfortabel en compact vouwbed tegen een aantrekkelijke prijs. Vouwbed Wing wordt standaard geleverd met een SG30 comfortschuimmatras van 10 cm dik, en is voorzien van een dwarsgespannen spiraal-net. Het bed is gemakkelijk verplaatsbaar door de montage op wieltjes. Leverbaar in één maat.

Verkrijgbare afmetingen:  80×200 cm
Lengtemaat (werkelijk): – 6 cm vouwbed wing
Breedtemaat (werkelijk): – 2 cm
Hoogte indien ingeklapt: 112 cm
Diepte indien ingeklapt: 49 cm
Lighoogte met matras: 37 cm
Uitsluitend leverbaar in de kleur: zwart(antraciet)