onderschuifbed ruimtebesparend en ideaal voor logés

Onderschuifbed

Het onderschuifbed valt evenals een vouwbed, opklapbed of wentelbed onder de groep ruimtebesparende bedden. In tegenstelling tot de andere ruimtebesparende bedden zien we vaak dat bij de toepassing van een onderschuifbed dat er meer sprake is van een intensiever gebruik om persoonlijke redenen en/of al dan niet een logeergelegenheid. Ook de keuze van een matras op een onderschuifbed is vele malen breder immers behoeft er geen rekening te worden gehouden met het kunnen dubbelvouwen of moeten kantelen van een bed, in die zin is er binnen de matrassencollectie in onze beddenspeciaalzaak dan ook volop keuze om van dit bed ook een comfortabel bed te kunnen maken.

Een aantal onderschuifbedden worden op deze pagina door ons onder uw aandacht gebracht:

Onderschuifbed Duobed-Krato

Het onderste bed van dit onderschuifbed kan eenvoudig met behulp van wieltjes onder het bovenbed gereden worden. Het onderbed is daarbij voorzien van een zeer degelijk inklap-mechanisme om dit te kunnen realiseren, de wielen zitten als het ware als doppen in de poten van het onderbed verwerkt. Het onderschuifbed Krato is voorzien van de oerdegelijke, permanent te beslapen dwarsgespannen spiraalbodem welke ook in de andere ruimtebesparende bedden van deze fabrikant worden toegepast.

buitenwerkse-maten-onderschuifbed-Duobed-Krato
onderschuifbed-duobed-krato-leverbaar-in-vele-kleuren
onderschuifbed-duobed-krato-als-losse-bedden-naast-elkaar-geplaatst
onderschuifbed-duobed-krato-als-twee-bedden-in-de-kamer-geplaatst

Verkrijgbare afmetingen van het onderschuifbed Krato zijn de breedtematen: 80, 90 en 100 cm. Waar het gaat om de lengtematen betreffen dit: 190/200/210/220 en zelfs 230 cm. en tevens is het bed uitgevoerd in “comforthoogte” uitermate geschikt voor jong en oud. Dienen er specifieke vragen of aanpassingen te worden uitgevoerd ten opzichte van de standaarduitvoering schroom dan niet daarover contact met ons op te nemen. En tot slot is het onderschuifbed Krato ook nog eens leverbaar in 10 verschillende kleuren waarvan degene aangeduid met een * tegen een meerprijs.

Daarover of omtrent andere vragen over deze bedden informeren we u, daar waar nodig, graag verder.

kleurstellingen-ruimtebesparende-bedden-kuperus

Wenst u meer informatie over dit onderschuifbed of andere bedden, zoals:

  • Wat is een dwarsgespannen spiraalbodem, en zijn daarin verschillen?
  • Wat zijn de onderlinge verschillen in onderschuifbedden?
  • Hoe zijn deze bedden te bestellen?
  • Wat zijn de actuele levertijden?
  • Wenst u meer informatie voor een projectaanvraag?
  • Worden er bezorgkosten doorberekend?

Onderschuifbed Twin

De Twin is een luxe dubbeldivanbed op comforthoogte. De dwarsgespannen Integra spiralen zorgen door de een actieve tegendruk voor extra slaapcomfort. Tussen onder- en bovenbed is genoeg ruimte voor matras en beddengoed. Het onderbed is ook bij dit bed, voorzien van wieltjes, heeft dezelfde lighoogte in opgeklapte toestand als het bovenbed.

OnderschuifbedTwin-kleur-aluminium

Verkrijgbare afmetingen van dit onderschuifbed zijn respectievelijk: 80×190/200 cm en 90×200/210 cm
Lengtemaat (werkelijk): + 6,5 cm
Breedtemaat (werkelijk): – 0,5 cm
Lighoogte zonder matras: 48 cm
Tussenruimte onder/bovenbed: 26 cm

Leverbaar in de kleuren: wit, zwart(antraciet) en aluminium voor de maten 80/ 90 x 200 cm.
Let op: Overige maten uitsluitend leverbaar in de kleur aluminium.

Onderschuifbed Duet

Het onderschuifbed Duet bestaat uit een solide lengtegespannen spiraal voor zowel het onder- en bovenbed. Het onderbed is voorzien van wieltjes, en is in uitgeklapte stand even hoog als het bovenbed. Samen bieden ze twee royale slaapplaatsen. Onder- en bovenbed zijn ook los verkrijgbaar dit geldt overigens ook voor het onderschuifbed Twin als duobed Krato. Informeer gerust naar de prijzen daarvan in onze beddenspeciaalzaak of bel 0172-612774.

onderschuifbed-Duet-met-lengtegespannen-spiraalbodems

Verkrijgbare afmetingen van dit onderschuifbed Duet zijn: 80/90 breed en 190/200 cm lang.
Lengtemaat (werkelijk): + 7 cm
Breedtemaat (werkelijk): + 3 cm
Lighoogte zonder matras: 39 cm
Tussenruimte onder/bovenbed: 25 cm

Leverbaar in de kleuren: wit, zwart(antraciet) en aluminium voor de maten 80/ 90 x 200 cm.
Overige maten uitsluitend leverbaar in de kleur: zwart(antraciet) Dit onderschuifbed is een logeercombinatie voor een aantrekkelijke prijs, informeer hiernaar, wij staan u graag te woord.

Welke matras u nu kunt toepassen voor deze op deze pagina vermelde onderschuifbedden? Wij helpen u graag verder, neem daarvoor contact met ons op en u ontvangt het juiste advies.