Auping Nest hoofdkussen

119,00

Wissen
  • Gratis verzending boven 50,-
  • Specialistisch advies

Auping Nest hoofdkussen is een licht en ventilerend kussen, gevuld met een mix van gerecycled ganzen- en eendendons. Het is een heerlijk donzen hoofdkussen waar je lekker in weg kan zakken. Het kussen is op te kloppen naar wens en aan te passen in volume door een speciale vulopening.

Auping Nest is gevuld van gerecycled dons. Dons is veerkrachtig en heel goed in het reguleren van vocht. Heb je het snel warm in bed, dan is dit kussen aan te bevelen. Auping Nest is goed geschikt voor zij- en rugslapers. Voor buikslapers is het aan te raden om wat vulling uit Auping Nest te halen, voor een wat lager maar toch kneedbaar kussen.

Duurzaam.

Gerecycled dons is afkomstig uit hoogwaardige donzen dekbedden en kussens, die consumenten wegdoen. Na grondige selectie, reiniging en droging is dit dons minstens zo schoon als nieuw dons.

Al het gerecycled dons wordt na het gehele verwerkingsproces gecontroleerd door onafhankelijk laboratorium IDFL (International Down and Feather Testing Laboratory) op kwaliteit en reinheid. Gerecycled dons uit de Auping collectie is dan ook van de allerhoogste kwaliteit, heeft een mooie vulkracht en een fijne isolatie.

Auping Nest hoofdkussen

Vulling: 70% gerecycled dons / 30% gerecyclede veertjes. GRS gecertificeerd.
Tijk binnenzijde: 100% biologisch katoen.
Tijk buitenzijde: 100% gerecyclede polyester breisel.
Maatvoering: 40x60cm – 60x70cm.
Wasbaarheid: Wasbaar op 60 graden, heel goed drogen.
Anti-allergie: Auping Nest is hypoallergeen, voorzien van het Nomite®label.

Eigenschappen

Maat

40×60, 60×70

Merk

Auping