Auping Cloud hoofdkussen

149,00

Wissen
  • Gratis verzending boven 50,-
  • Specialistisch advies

Auping Cloud hoofdkussen is gemaakt van natuurlatex. Latex is van nature veerkrachtig en flexibel, waardoor het een goede ondersteuning biedt. Dit materiaal zorgt er ook voor dat de druk gelijkmatig wordt verdeeld, waardoor je nog comfortabeler ligt. Bovendien behoudt een latex hoofdkussen altijd zijn vorm.

Dit kussen ademt ’s nachts met je mee: door ademende openingen in het natuurlatex ventileert dit kussen extra goed. De speciale schoudercontour in het hoofdkussen, sluit heel mooi aan op je lichaam.

Heb je last van een huisstofmijtallergie of vind je het prettig om je kussen regelmatig te wassen? Dan heeft Auping Cloud een perfecte oplossing. De afneembare hoes is makkelijk te wassen en is zo droog.

Auping Cloud is verkrijgbaar in 4 hoogtes. Kies de hoogte die past bij je matras én je slaaphouding, voor de juiste ondersteuning van je nek. Dit kussen is geschikt voor zowel buik-, zij- en rugslapers. Ben je een buikslaper? Dan is de 8 cm hoge Auping Cloud jouw kussen.

Duurzaam.

Auping Cloud is gemaakt van 100% natuurlatex. Natuurlatex wordt op duurzame wijze gewonnen uit de sap van rubberbomen. De natuurlatex wordt geproduceerd met bomen uit verantwoord beheerde bossen en zorgt voor transparantie en traceerbaarheid gedurende het hele proces.

Het sap, ook wel rubbermelk genoemd, wordt uit de boom gehaald door middel van een inkeping in de boomschors. De witte rubbermelk druppelt vervolgens in een opvangbakje. Nadat er voldoende melk is gewonnen, stolt de inkeping binnen enkele minuten. De boom kan dus keer op keer opnieuw melk produceren.

Auping Cloud hoofdkussen

Vulling: 100% natuurlatex.
Tijk buitenzijde: 100% gerecycled polyester breisel.
Maatvoering: 60x40cm.
Hoogte: 8cm – 10cm – 12cm – 14cm.
Wasbaarheid: Het hoesje is wasbaar op 60 graden.
Anti-allergie: Auping Cloud is hypoallergeen en makkelijk wasbaar.
Levensduur: Vanuit hygiënisch oogpunt 3-5 jaar.

Eigenschappen

Maat

10 cm, 12 cm, 14 cm, 8 cm

Merk

Auping