Zorgbed Völker model 3080

Zorgbed Völker model 3080

Met betrekking tot de ontwikkeling van dit zorgbed Völker model 3080 werden de volgende onderwerpen onder de loep genomen door ontwikkelaars, experts op dit gebied en degene die in de praktijk met dit zorgbed werken.

Wat moeten wij doen, was de vraag, om de situatie van bewoners in het tehuis, in hun kamer, in hun bed zo aangenaam mogelijk te maken? De antwoorden daarop werden in de ontwikkeling van dit zorgbed model 3080 meegenomen met als resultaat een zorgbed uitstekend aansluitend op de behoefte van de klant – patiënt. We hebben op deze pagina één en ander omtrent dit zorgbed Völker model 3080 op een rijtje gezet. Overigens is het verschil tussen de modellen 3080 en 3082 de wijze waarop de constructie van de hoofd- en voetborden wordt gerealiseerd om die reden zijn niet alle designs uitwisselbaar.

Uitvoeringen – design

Zorgbed Völker model 3082 uitgevoerd in design FSDesign FS

Niet iedereen die zorgbehoevend is, is oud. En de nieuwe, jonge senioren zijn niet meer hetzelfde als de oude senioren. Als licht het synoniem is voor jong, dan laat het zorgbed Völker model 3080 in de designvariant met vlakke profielen en koningsahorn als decor een jonge, zeer prettige look zien. Deze jonge uitstraling wordt onderstreept door het onderstel van eloxal – dat bij alle uitvoeringen met deze kleur trouwens standaard is. Hiernaast het zorgbed uitgevoerd in de designvariant FS.

Zorgbed Völker model 3080 design LPDesignvariant LP

Een echt alternatief in het aanbod van Völker: deze designvariant die heel chique is door het donkere hout en door de combinatie met de verdere inrichting die qua materiaal en kleur perfect op elkaar afgestemd is. De afkorting LP staat trouwens voor Louis Philippe, de koning van Frankrijk door wie deze stijl geïnitieerd is.

Overzicht designs zorgbed Völker model 3080

van links naar recht een aantal toe te passen designs op het zorgbed Völker model 3080 te weten:
designvariant S, designvariant MA, designvariant MB, designvariant FS en designvariant LP al deze designs zijn te combineren met een, recht model, laag voeteneinde.

diverse design variaties op zorgbed Völker model 3080

Informatie of contact aanvraag

Wilt u desgewenst meer informatie ontvangen over deze of andere produkten neem dan contact met ons op, we staan u graag te woord voor een nadere toelichting.

Een zorgbed met een stabiel hefmechanisme

Een innovatie die activerende verzorgingshandelingen in het bed veilig ondersteunt.
Verzorging en/of verpleging op werkhoogte stelt bijzondere eisen aan de stabiliteit van de bedden. Daarom staan verpleegbedden van Völker stevig op de totale omvang van hun vier poten. Het krachtige telescopische hefmechanisme met vier hefkolommen houdt het ligvlak steeds in alle richtingen absoluut stabiel, zonder variaties en zelfs bij een ongelijkmatige belasting. Daarbij is de veilige arbeidslast max. 250 kg, ook bij speciale liggingen als trendelenburg en anti-trendelenburg. En een gelijkloopsturing zorgt ervoor dat het bed altijd horizontaal en vlak staat. Dankzij deze eigenschappen kan men veilig alle activerende verzorgingshandelingen bij de gebruikers van dit zorgbed van Völker op werkhoogte uitvoeren. Een detail over de wijze waarop dit zorgbed verplaatst kan worden ziet u hieronder.

  1. door ingenieus wielsysteem is het zorgbed te verplaatsenVerpleegbedden van Völker staan op de totale omvang van
    de poten. Dit zorgt ervoor dat ze stabiel staan.
  2. Het loopwiel wordt pas naar buiten bewogen als de handschakelaar in de desbetreffende stand wordt gezet.

Wetenswaardigheden:

De wetenswaardigheden van dit zorgbed Völker model 3080 nog even op een rijtje,
dit weergeven door onderstaande foto.
de wetenswaardigheden van zorgbed Völker model 3080

Ontvangt u graag meer informatie over mogelijkheden en prijzen, voor u als gebruiker, een familielid of als zorginstelling? Neem dan contact met ons op.


Hillrom-Volker-zorgbedden
Volker-Duitsland
wij-zijn-onderdeel-van-de-beddenspecialist-formule