Volker-zorgbed-model-3080

Zorgbed Völker model 3080

Met betrekking tot de ontwikkeling van dit zorgbed Völker model 3080, ook wel aangegeven als het bedmodel “Linea” werden de volgende onderwerpen onder de loep genomen door ontwikkelaars, experts op dit gebied en degene die in de praktijk met dit zorgbed werken.

Wat moeten wij doen, was de vraag, om de situatie van bewoners in het tehuis, in hun kamer, in hun bed zo aangenaam mogelijk te maken? De antwoorden daarop werden in de ontwikkeling van dit zorgbed model 3080 meegenomen met als resultaat een zorgbed uitstekend aansluitend op de behoefte van de klant – patiënt. We hebben op deze pagina één en ander omtrent dit zorgbed Völker model 3080 op een rijtje gezet.

Uitvoeringen – designs

Zorgbed Völker model 3082 uitgevoerd in design FSDesign FS

Niet iedereen die zorgbehoevend is, is oud. En de nieuwe, jonge senioren zijn niet meer hetzelfde als de oude senioren. Als licht het synoniem is voor jong, dan laat het zorgbed Völker model 3080 in de designvariant met vlakke profielen en in zestien decor-kleuren van een jonge, zeer prettige look zien. Deze jonge uitstraling wordt onderstreept door het onderstel van eloxal – dat bij nagenoeg alle uitvoeringen standaard is. Hiernaast afgebeeld het zorgbed uitgevoerd in de designvariant FS.

Overzicht designs zorgbed Völker model 3080

van links naar recht een aantal toe te passen designs op het zorgbed Völker model 3080 te weten:
designvariant MA, designvariant MB, designvariant FS, designvariant S en al deze designs zijn te combineren met een, recht model, laag voeteneinde ook wel aangegeven als designvariant MAH.

Het gepatenteerde bedhekkensysteem

Dit bedhekkensysteem van Völker onderscheidt zich door een uitmuntende variabiliteit. Het systeem bestaat uit afzonderlijke elementen aan beide zijden van het bed die onafhankelijk van elkaar en op twee verschillende standen kunnen worden ingesteld. Zo voelen gebruikers zich goed beschermd en vallen ze minder snel uit bed. Dankzij de grote variabiliteit en hoge stabiliteit geven de bedhekken ook ondersteuning bij het mobiliseren.

De bedhekken zijn direct in het lig-oppervlak van het ledikant geïntegreerd. Bij het verstellen van de bedbodem bewegen de bedhekken dan ook automatisch met het hoofd- en voeteneinde mee.

beschermd-gevoel-om-te-ontspannen-in-alle-instelbare-mogelijkheden
het-bedhek-zorgt-voor-voldoende-houvast-bij-het-omdraaien-en-opstaan
het-bedhek-zorgt-voor-gemakkelijk-en-stabiel-uit-bed-stappen-op-de-gewenste-hoogte

Voordelen van het bedhekkensysteem

  1. ze bieden een beschermd gevoel om te ontspannen in alle verstelbare standen van het bed.
  2. dragen bij voor voldoende houvast bij het omdraaien in bed of opstaan.
  3. maakt het gemakkelijk om stabiel uit bed te stappen op de gewenste hoogte.

Informatie of contact aanvraag

Wilt u desgewenst meer informatie ontvangen over deze of andere produkten neem dan contact met ons op, we staan u graag te woord voor een nadere toelichting.

Een zorgbed met een stabiel hefmechanisme

Een innovatie die activerende verzorgingshandelingen in het bed veilig ondersteunt.
Verzorging en/of verpleging op werkhoogte stelt bijzondere eisen aan de stabiliteit van de bedden. Daarom staan verpleegbedden van Völker stevig op de totale omvang van hun vier poten. Het krachtige telescopische hefmechanisme met vier hefkolommen houdt het ligvlak steeds in alle richtingen absoluut stabiel, zonder variaties en zelfs bij een ongelijkmatige belasting. Daarbij is de veilige arbeidslast max. 250 kg, ook bij speciale liggingen als trendelenburg en anti-trendelenburg. En een gelijkloopsturing zorgt ervoor dat het bed altijd horizontaal en vlak staat. Dankzij deze eigenschappen kan men veilig alle activerende verzorgingshandelingen bij de gebruikers van dit zorgbed van Völker op werkhoogte uitvoeren. Een detail over de wijze waarop dit zorgbed verplaatst kan worden ziet u hieronder.

  1. door ingenieus wielsysteem is het zorgbed te verplaatsenVerpleegbedden van Völker staan op de totale omvang van
    de poten. Dit zorgt ervoor dat ze stabiel staan.
  2. Het loopwiel wordt pas naar buiten bewogen als de handschakelaar in de desbetreffende stand wordt gezet.

Wetenswaardigheden:

De wetenswaardigheden van dit zorgbed Völker model 3080 nog even op een rijtje,
dit weergeven door onderstaande foto.
de wetenswaardigheden van zorgbed Völker model 3080

Ontvangt u graag meer informatie over mogelijkheden en prijzen, voor u als gebruiker, een familielid of als zorginstelling? Neem dan contact met ons op.


Voelker-verpleegledikant-zorgbed
Volker-Duitsland
wij-zijn-onderdeel-van-de-beddenspecialist-formule