Zorgbed -hoog laag bed- accessoires zoals nachtkastjes, handgrepen, verlichting, nachttafel

Zorgbed Accessoires

Het zorgbed, of hoog laag bed, wordt compleet met de zorgbed accessoires waarbij u moet denken aan o.a. een bedlamp,
nachtkastje of nachttafel, en een optreksteun zodat funcionaliteit en comfort met elkaar gecombineerd kunnen worden.
Op deze pagina dan ook een opsomming van de diverse produkten.

nachtkastje Bellina met plateau en schuifladen
Nachtkastje Benluno met tafel
Nachtkastje Edison uitgevoerd met drie laden en wielen

nachtkastje Belnina

heeft onder de bovenste schuiflade een groot schuifvak, zodat men gemakkelijk vanuit het bed spullen in het kastje kan leggen of eruit kan nemen, bovendien is dit nachtkastje voorzien van een praktisch uittrekbaar blad.

nachtkast Benluno

is ontwikkeld voor de verzorgingsomgeving en is daardoor meer dan zomaar een nachtkastje: het is een multifunctioneel meubel welke het leven van de gebruikers in en rond het bed prettiger maakt; de uitklapbare bedtafel is in de hoogte verstelbaar en kantelbaar.

nachtkast Edison

ook bij dit nachtkastje is de funtcionaliteit niet uit het oog verloren, de zwenkwielen dragen bij tot een gemakkelijk te vinden positie van het kastje daarnaast is er door de toepassing van 3 laden voldoende bergruimte. Het nachtkastje kan ook geleverd worden met één lade in combinatie met een deurtje.

Informatie of offerte-aanvraag

Wenst u desgewenst meer informatie over deze of andere produkten neem dan contact met ons op, we staan u graag te woord voor een nadere toelichting.

optrekbeugel (of papegaai) met triangelhandgreep en rolautomaat
nachttafel Contablo met kantelbaar -dien- blad
bedlamp Medicool met flexibel armatuur voor de juiste lichtval

Deze papegaai voorzien van een triangelvormige beugelgreep met rolautomaat geeft het benodigde gemak waar het gaat om het verplaatsen in bed. Dit hulpmiddel is zowel aan de linker- als rechterzijde van het hoofdeinde te plaatsen door de slimme voorbereiding in het bedframe.

Deze bedtafel komt altijd van pas als men in en bij het bed een mobiel, variabel en zeer stabiel oppervlak nodig heeft om iets op neer te zetten.
De bedtafel Contablo heeft een groot, in de hoogte en horizontaal verstelbaar tafelgedeelte. Het U-vormige onderstel zorgt voor een buitengewoon stabiele stand, de speciale constructie laat beneden voldoende beenruimte over.

De lampkop kan naar wens worden ingesteld met de flexibele buis; het scherm over de lamp is met een handgreep in te stellen. De totale lamp kan in de houder worden gekanteld en is voorzien van een compacte spaarlamp met zeer geringe warmteontwikkeling. Een elektronisch voorschakelapparaat zorgt voor een warme start van de lamp binnen 2 seconden. Dit verhoogt de levensduur tot 10 maal die van gloeilampen.


Voelker-verpleegledikant-zorgbed
Volker-Duitsland
wij-zijn-onderdeel-van-de-beddenspecialist-formule