Matrashoes SmartSleeve voor een gezond slaapklimaat

Matrasbeschermer SmartSleeve

Matrasbeschermer SmartSleeve met Intelligente 3D technologie voor uw slaapcomfort.

De matrasbeschermer SmartSleeve ® wordt driedimensionaal gebreid. Dankzij deze innovatieve breitechniek is elke SmartSleeve® uitgerust met een unieke luchtlaag. Deze ventilerende luchtlaag zorgt ervoor dat de lucht onder het lichaam in beweging blijft. Via deze weg kan transpiratievocht, dat normaal gezien in uw matras en kussen dringt, weer verdampen. De luchtlaag zorgt er ook voor dat de temperatuur gelijkmatig wordt verspreid over het volledige slaapoppervlak. De warmte beperkt zich dus niet tot de ligplaats. Bovendien helpt SmartSleeve® de matras en het kussen bij de ondersteuning van het lichaam met extra drukverlichting.

Gemiddeld verliezen wij 1 glas vocht per nacht. Gedeeltelijk verdampt dit vocht wel, maar een groot deel ervan dringt door tot in de matras, een paradijs voor schimmels, huisstofmijt en bacteriën. Slaap op een heerlijk luchtlaagje dankzij deze intelligente matrashoes van SmartSleeve®. De luchtlaag zorgt er voor dat het vocht dat we verliezen gedurende onze slaap verspreid wordt en verdampt waardoor we een frisser en hygiënischer slaapklimaat creëren.

Welke keuze’s zijn er?

Het productieproces werd geperfectioneerd in de Bekaert Academy, een netwerk van wetenschappers, faculteiten en hoogtechnologische bedrijven. Door de samenwerking van dit onderzoeksnetwerk ontstond een nieuwe breitechnologie die het mogelijk maakt om een luchtlaag te breien tussen 2 textiellagen. De driedimensionale structuur die op deze manier ontstaat, creëert een unieke beschermlaag met ventilerende, vochtregulerende en veerkrachtige werking.

meer informatie

Wanneer u naar aanleiding van deze of andere produkten al dan niet te vinden op onze site meer informatie wilt ontvangen, dan staan we u graag te woord. Neem dan ook gerust contact met ons op zodat we u een nadere toelichting op uw vragen kunnen geven. Ons telefoonnummer is 0172-612774


SmartSleeve-matras-en-kussen-beschermer
wij-zijn-onderdeel-van-de-beddenspecialist-formule