Beddengoed-met-bronvermelding-Christian-Fischbacher

Gant home beddengoed

Gant Home beddengoed heeft een unieke collectie van topkwaliteit.

Gant®, het kledingmerk voor mannen en jongens introduceerde ettelijke jaren geleden een heuse interieurcollectie. Nadat het merk een Footwear collectie, een Sun- en Eyewear collectie, mannenverzorgings-producten (Gant Fragrances) en een horloge collectie (Gant Time) op de markt heeft gebracht, was Gant Home het nieuwste initiatief.

Gant-Home-beddengoed

Bijna alle dekbedhoezen van Gant Home zijn gemaakt van Egyptisch katoen. Deze katoensoort onderscheid zich van andere katoensoorten doordat het heerlijk zacht aanvoelt en een extra lange levensduur heeft. Egyptisch katoen heeft als kenmerk dat het de langstdradige katoenvezels ter wereld heeft, daarmee behoort deze katoensoort tot de duurdere katoensoorten. Het aantal draden per inch (thread-count) varieërt bij Gant Home van 240 tot 420 draden per inch wat dan ook beduidend hoger ligt dan de gemiddelde thread-counts van beddengoed in de Nederlandse markt, dat varieërt van 150 tot 180 draden.

Gant Home beddengoed, een collectie met verfijnde en elegante moderne en grafische patronen. Uitgevoerd in jaquard , paisley , krijtstreep beddengoed en gemaakt in de hoogste kwaliteit van 340 – thread -count Egyptisch katoen – een super zacht en elegant materiaal dat haar schoonheid door de tijd behoud.


Gant Home beddengoed presentatie in onze winkel 

Gant-Home-beddengoed-in-onze-winkel

Voordelen van Egyptisch katoen op een rij:

  • deze katoensoort voelt extreem zacht aan
  • is zeer duurzaam en sterk
  • heeft de langste katoendraden ter wereld en neemt daardoor veel vocht op
  • geef je een luxe hotelgevoel

Gant® verandert langzaam aan van kledingmerk tot lifestylemerk en is inmiddels een “global brand” geworden dat over de hele wereld verkocht wordt. Het geheim daarvoor is: innovatie creëren, kwaliteit brengen en design nastreven. Kortom, een lifestyle product presenteren waarin mensen zich kunnen herkennen en mee willen identificeren. Gant Home® biedt een ruime keuze uit dekbedovertrekken, kussenslopen maar ook handdoeken, badmatten, badjassen en accessoires voor slaap- en badkamers.

beddengoed-gant-home-sfeervol-en-stijl-voor-elke-slaapkamer

Bekende motieven uit de mannen- en jongenscollectie zijn gebruikt om een aparte en onderscheidende Home collectie te presenteren. Een collectie gemaakt van de meest kwalitatieve katoenen, zoals de allerfijnste Egyptische katoen die geweven en behandeld is om een satijnachtige glans te geven. Unieke designs voor de dekbedovertrekken en gebreide plaids in speciale motieven, badjassen die je het gevoel geven in een exclusief resort te verblijven.

Daarnaast vindt u in onze beddenspeciaalzaak ook -een greep- uit beddengoed en badtextielcollectie’s van o.a. VanDyck,  Formesse, Schlossberg, Christian Fischbacher en Essenza Home.  U bent dan ook van harte welkom in onze beddenspeciaalzaak, voor de nieuwste collectie’s bed- en badtextiel om uw slaapkamer een andere “look” te geven in combinatie met verrassend comfortgevoel van de mooiste doekkwaliteiten. Of voor het practische gemak van een handdoek, gastendoek etc. Neem contact met ons op of kom langs om deze prachtige beddengoed collecties te zien en aan te voelen. We bespreken graag uw wensen ten aanzien hiervan en stellen u daarbij natuurlijk in de gelegenheid kleuren en stoffen te zien en te ervaren.


Merknaam – Gant
Gevestigd in – Zweden (Stockholm)
Vervaardigt: Beddengoed zoals dekbedhoezen, kussenslopen, sierkussens, plaids, handdoeken en badjassen.
Een fabrikant met eigentijdse en unieke eigen dessins van een hoogstaande kwaliteit. Geproduceerd van een hoge kwaliteit garen wat
garant staat voor uw slaap- en leefcomfort, jarenlang.


Gant-beddengoed-en-badtextiel
wij-zijn-onderdeel-van-de-beddenspecialist-formule