Golden Days Essenza- Dekbedhoezen voordeel

Elk tweede artikel* nu met 50% korting tijdens de Essenza Golden Days

Tot en met Donderdag 28 November 2019 hebben we in onze beddenspeciaalzaak een wel heel bijzonder beddengoed-actie. Op elk tweede artikel uit de verspreide folder, ook als pdf op deze pagina te downloaden, geldt 50% korting en wel onder de volgende voorwaarden*:

De korting is:

  • van toepassing op het voordeligste van de artikelen
  • geldt uitsluitend op de artikelen uit de folder
  • en geldt zolang de voorraad strekt

De Folder met geselecteerde produkten

De-Essenza-Golden-Days-folder!

In deze folder zijn een aantal dekbedhoezen in prachtige dessins voor je geselecteerd. Dit betreft kwaliteiten in 100% katoen-satijn maar ook, zeker voor de koudere nachten ideaal geschikt, 100% katoen flanel.

De perfecte match

Net zo belangrijk als je dekbedovertrek: een passend hoeslaken! Ga voor een perfecte colourmatch creëer bijvoorbeeld een spannend contrast door een okergele dekbedovertrek te combineren met een mosgroen hoeslaken. Verrassend mooi!

Het Premium Jersey hoeslaken van ESSENZA voelt heerlijk zacht aan op de huid, is zeer onderhoudsvriendelijk, kreukvrij.
Het elastiek zorgt voor een ideale pasvorm.

En om het helemaal compleet te maken: Ook deze hoeslakens vallen onder de actievoorwaarden!

Beddengoed in onze winkel & webshop

Nu, kennismaken met deze mooie dekbedhoezen, ze voelen & zien! Dat kan ze liggen te pronken op onze bedden in de winkel.

Naast deze actie met prachtige dessins en comfortabel beddengoed van Essenza hebben we je nog veel meer te bieden, bezoek daarom ook eens onze webshop of loop eens binnen. We zijn je graag van dienst.