Doe-een-gratis-SlaapID-meting-bij-beddenspecialist-Kalkman

Ligt uw bed niet meer lekker? Doe een gratis SlaapID-meting

De reden waarom maar ook wat zo een meting nu allemaal inhoudt vind u op deze pagina en op de site beddenspecialist.nl/kalkman/slaapid/

Waarom nu zo SlaapID-meting doen?

Het kan al jarenlang door u ervaren worden, niet lekker meer liggen en/of slapen op uw bed! Hoe vaak we daar niet mee geconfronteerd worden in onze beddenspeciaalzaak, met de opmerking van klanten die zeggen: Pfff ik lig eigenlijk al heel lang niet zo lekker meer op m’n bed ! Op onze vraag waarom ze dan nu pas een keer “erop uit gaan” volgt vaak de opmerking: Tsja, nou ja ik zie door de bomen het bos niet meer, k’ vind het maar moeilijk hoor zo’n keuze.

Daarom is een SlaapID-meting doen nu zo belangrijk, hierdoor is het kiezen van een bed helemaal niet meer zo moeilijk, sterker nog het geeft u inzichten in uw eigen slaapgedrag en maakt het duidelijk waarom u welk advies krijgt voor een te overwegen nieuw bed.

bed-ligt-al-jaren-eigenlijk-niet-echt-lekker-meer

Gevolgen van een versleten bed kunnen o.a. zijn:

 • verstijfd opstaan uit je bed
 • pijnlijke onderrug
 • gevoelige schouders en/of heupen
 • vermoeid gevoel
 • slecht slapen door het niet kunnen
  vinden van een lekkere lighouding

Wat registreert een SlaapID-meting?

 1. Uw slaaphoudingen
 2. Uw slaapbewegingen
 3. Uw slaapklimaat
 4. Uw slaapritme

Alles over hetgeen de sensor registreert en hoe het in z’n werk gaat kunt u vinden op onze site beddenspecialist.nl/kalkman

Een ding is zeker, door deze SlaapID-meting wordt een te overwegen keuze op een duidelijk, eerlijke en transparante wijze aan u geadviseerd immers is het kiezen van een nieuw bed best een uitgaaf, ja als je geld betaald voor een bed en je weet niet zeker of het lekker ligt dan ligt het op de loer dat gevoel van ‘k vind maar moeilijk hoor. Maar eigenlijk is het helemaal niet zo moeilijk als je maar weet wat je mag verwachten van een aankoop.

Als ik zo een SlaapID-meting doet, kom ik dan altijd bij een duur bed uit?

Met regelmaat wordt dit aan ons gevraagd, de “angst” of vooraf het “gevoel” dat een bed dan misschien wel veel te duur wordt. Er wordt tenslotte zoveel aandacht aan me als klant besteed dus dan zal het wel heel duur zijn allemaal, althans dat is de theorie die er door klanten op losgelaten wordt!

Waarom we u zo graag een SlaapID-meting willen laten overwegen?

Het betreft een onafhankelijk meetsysteem, niet gekoppeld aan een beddenmerk of type bed waarbij dan ook het mogelijk vooroordeel van prijs in z’n geheel niet aan de orde is.

Het gaat toch om u als individu?

Als we op basis van de vier eerder genoemde punten zoals o.a. slaaphoudingen etc. gegevens in kaart kunnen brengen zal daaruit bepalend worden welk materiaal en samenstelling van een bed nu precies bij je past. We adviseren u vrijblijvend en u bent dan degene die altijd beslist wat te doen en ja, al zou er uitkomen dat een bepaald materiaal het beste bij u als mens past en het zou wellicht in prijs wat tegenvallen (of helemaal niet kan ook) dan kunt u altijd toch beslissen wat u doet!
Niets meer en niets minder.

Maar wat nou als je als partners onderling een hele verschillende meetwaarde hebt?

Zoals al aangegeven, we stellen u als mens centraal. Veelal slapen partners bij elkaar in één slaapkamer en in één bed. Is dat dan een probleem? Nee hoor, ook daarmee zullen we altijd zo goed als mogelijk rekening trachten te houden onder andere door de toepassing van zogenaamde “duo-opties” in matrassen.

Geïnteresseerd?

Maak dan een afspraak , we nemen dan contact met u op voor de bevestiging daarvan.

Nog vragen?

Neem dan graag contact met ons op. We staan u graag te woord.